Bezbolestná liposukce je řešením jak se opět vejít do těsných šatů


Jestliže vás trápí tukové faldíky a celulitida, díky níž se již nemůžete vejít do vašich oblíbených šatiček či kalhot, neváhejte navštívit Estetické centrum Bohyně. Tento salón se zaměřuje na neinvazivní modelování těla. Nabízí exkluzivní přístroje, z nichž se každý zaměří na jinou část vašeho problému s vynikajícím synergickým efektem.

Bezbolestná liposukce je velice účinný stroj, který dokáže hned po první aplikace shodit 2-5cm tuku v ošetřované oblasti. Tato metoda představuje ultrazvukovou kavitační liposukci, která odstraňuje bezpečně a šetrně centimetry tukové tkáně z oblasti břicha, vnitřních a vnějších partií stehen a hýždí bez vedlejších nežádoucích účinků. Přístroj má speciální efekt: rozbíjí tukové buňky pomocí kavitace. 

Princip kavitačního ultrazvukového ošetření
Ultrazvukové vlny o vlnové délce 40 KHz vytvářejí během ošetření v tukových buňkách mikrobublinky. S narůstáním jejich počtu dochází k narušení stěny tukové buňky a jejímu rozpadu, uvolní se z nich voda a bílkoviny, které na sebe váží tuk.. Tuk následně vyteče do mezibuněčného prostoru, kde je metabolizován do podoby ve vodě rozpustného glycerolu a mastných kyselin a vzniklé látky jsou transportovány lymfatickým systémem do jater. Metoda je ideální pro odstranění tukových oblastí, celulitidy, otoků a formování postavy. Kavitace je neinvazivní, nepoškozuje okolní tkáně, je zcela bezbolestná a velmi efektivní.

Ke stimulaci lymfatického systému se provádí po kavitačním ošetření přístrojová lymfatická masáž, která celý proces odplavení tuku urychlí a zefektivní. V průběhu kavitačního ošetření dochází k trvalému odstranění ultrazvukem zasažených tukových buněk.

Výsledkem je redukce obvodu a zeštíhlení ošetřených partií.

Estetické centrum Bohyně
Kosmeticko-estetické centrum „Bohyně“ se specializuje na komplexní služby v oboru kosmetiky a neinvazivní modelace těla. Tato metoda zformuje vaši postavu s okamžitě viditelnými výsledky pomocí různých strojů, bez bolesti a bez námahy. Už po absolvování jedné kůry, je možné shodit 2 až 5 centimetrů na obvodu.

 

Odborně vyškolený personál vám na místě vytvoří program, který nastartuje váš lymfatický systém, který rozjede do vyšších obrátek váš metabolismus a tím tělo navíc posílí. Můžete si koupit balíček ušitý přímo „na míru“, který efektivně zkombinuje různé procedury. Jen tak lze totiž očekávat, že tělo si na přístroje nezvykne a nadbytečného tuku se budete zbavovat se stejnou intenzitou po celou dobu terapií.

www.bohyne.cz

Přečtěte si také:

Navštivte také: Kosmetika, Módní trendy

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.