Bende si SuperStar si nenechá ujít!

26.09.2009 | Revue

Zpěvák Petr Bende (32), který se do povědomí posluchačů dostal především díky soutěži Česko hledá SuperStar, se už nemohl dočkat nového rozjezdu populární pěvecké soutěže.

Teď se z něj stal doslova televizní maniak.

"Jsem napůl Slovák, můj otec pochází z Bratislavy, takže se moc na soupeření českých a slovenských zpěváků těším. A komu budu fandit? Tomu nejlepšímu, na národnosti přece nezáleží, navíc já se cítím pořád jako Čechoslovák," přiznal Bende.

To, že ho v závěru třetího české SuperStar nakonec převálcoval Vlasta Horváth, prý tehdy vzal vysloveně sportovně.
"Někdo musí být první a někdo druhý. Nijak jsem to neprožíval. A i když jsem později zažil nejrůznější reakce lidí, za SuperStar se nestydím. Do té soutěže bych šel určitě znovu, kdyby to bylo možné," tvrdí zpěvák.

A vypočítává, v čem pro něj byla přínosem.
"S kapelou jsme před ní hráli třináct let, takže jsme nebyli žádné rychlokvašky. Ale po soutěži jsme se stali mnohem známějšími. Pro mě osobně to byla obrovská zkušenost, poznal jsem vysoce profesionální prostředí. Dovedli jsme toho využít, hrajeme dál, vydali jsme dvě desky, chystáme turné. Rozhodně nelituji a svému synovi bych v budoucnu nápad přihlásit se do takové soutěže vůbec nerozmlouval," prohlašuje Petr.
Na to si bude ale muset ještě pěkně dlouho počkat. Malému Matyasovi jsou totiž teprve čtyři měsíce. Ale když to nevyjde u prvorozeného syna, možná u toho dalšího. Bende má totiž dva bratry a nedovede si představit, že by jeho syn byl jedináček.
"Zatím ale další dítě neplánujeme, je čas... I když můj nejmladší brácha je mladší než já o devět let. A to je zase přece jenom moc," myslí si Petr. 

Zdroj, foto: Korzo

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.