Bartošová si nedělá iluze. Věrnost od mužů nečeká

16.09.2010 | Revue

Zpěvačka Iveta Bartošová (44) přiznala, že u mužů přílišnou věrnost neočekává. Přesto je prý optimistka a věří, že vztah bez nevěry existovat může.

Podle Bartošové nevěra kořením života určitě není. Přesto se domnívá, že nevěra má dvě tváře.
"Záleží na tom, jaký vztah mezi dvěma lidmi funguje. V partnerském vztahu se něco podobného tolerovat opravdu nedá. Ti, co o nevěře toho druhého nevědí, si nevěru přirozeně tolerují," svěřila se Iveta.

Po pětadvaceti či třiceti letech soužití se podle jejího názoru nevěra dá očekávat. Bartošová míní, že většina mužů celý život neumí žít s jedinou ženou.
"U chlapů se nedá očekávat příliš dlouhá věrnost. Nikdy asi nebudou věrní spoustu let. Jsem přesto optimistka a věřím, že takový vztah existovat může," zamýšlí se zpěvačka.

Nevěra ne, sex s kamarádem ano
Nevěru neuznává a partnerovi by ji asi nikdy neodpustila. Ale záleželo by na okolnostech. Pokud by šlo jen o sex s kamarádkou, nevěra by jí tolik nevadila.
"Kdybych byla nevěrná já, určitě bych se přiznala," ujištuje rodačka z Čeladné.

Vztahy Bartošové plní stránky bulvárních plátků nepřetržitě již řadu let. Jak přiznala, bulvár jí překáží a narušuje soukromí život. Kdyby ji neustále nesledovala média, byla by prý šťastná a s daleko větší energií by dělala svou práci.

Při častém propírání jejích vztahů a známostí na stránkách bulvárního tisku se údajně novináři mnohdy netrefili.
"Stačilo mi jít s někým na kávu nebo na večeři a už z nás udělali milence," stěžuje si zpěvačka.
Své soukromí si napříště hodlá dobře střežit. Je pro ni prý svaté.

Zdroj, foto: Korzo

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.