Bartošová:
Každým dnem čekám papír o svém rozvodu!

16.08.2010 | Revue

Zpěvačka Iveta Bartošová (46) čeká každým dnem úřední dokument týkající se jejího rozvodu s producentem a hercem Jiřím Pomejem (45). Prozradila to v pořadu slovenské soukromé televizní stanice Markíza.

Na dotaz moderátorů Lenky Šoóšové a Romana Juraška, co je nového v jejím životě, rozesmátá Bartošová odpověděla: "Začala jsem nový život. Začala jsem zpívat, mluvit, začala jsem chodit mezi lidi a dokonce jsem se naučila i pískat, což jsem dřív neuměla."

Působila uvolněně, optimisticky a měla zjevně dobrou náladu. Zdůraznila také, že je nyní obklopena mladými sympatickými muži ze své nové kapely.

Jedna z momentálně nejsledovanějších osobností českého showbyznysu podotkla, že po dvacet čtyři hodiny jí jsou nyní v patách paparazziové. Společně s moderátory Teleránu se zmínila o tom, že i během živého vysílání Markízy ji také někdo fotografoval.

Rodačka ze severomoravské Čeladné v Teleránu představila Jarka Šimka, který nově stojí v čele tvůrčího týmu kolem Bartošové. Šimek se svého času pokoušel prorazit na české scéně jako zpěvák pod pseudonymem Shimi. V roce 2000 obsadil k anketě Český slavík překvapivě 5. místo.

"Znali jsme se, ale chodili jsme kolem sebe. Vlastně jsme se hledali tak dlouho, až jsme se našli," konstatoval Šimek, který pro Ivetu napsal její nejnovější hit Heja heja, a Bartošová jeho slova s úsměvem potvrdila.

Iveta se zítra (14. srpna) zúčastní v Záhorské Bystrici na okraji Bratislavy Dne otevřených dveří, který televize Markíza uspořádá u příležitosti 14. výročí svého vzniku. Měla by být jednou z hlavních hvězd slavnostního programu, kde se objeví i zpěváci Jana Kirschner, Peter Nagy, Robo Grigorov, Janek Ledecký, Martin Chodúr, kapela Tublatanka a další osobnosti.

Show ovšem překvapivě nebude uvádět hvězdná Adéla Banášová, nýbrž kmenová moderátorka Markízy Zlatica Puškárová.

Banášová má zazpívat duet s českým zpěvákem Ledeckým. 

Zdroj, foto: Korzo

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.