Bára Kolářová se bude vdávat na Mauritiu

31.03.2010 | Revue

Modelka a Česká vicemiss 2006 Bára Kolářová (25) už chystá svatbu. Neuskuteční se sice přesně do roka a do dne od okamžiku, kdy ji její snoubenec požádal o ruku, ale o dva měsíce později.

To však podle ní nic neznamená. Své ano řekne Bára v lednu na africkém ostrově Mauritius.
Kolářová je tak výjimkou, se svým přítelem, se kterým chodí už osm let, se nejenže po úspěchu v soutěži krásy nerozešla, ale nakonec si ho i vezme.

Její partner Přemek Zida ji po sedmi letech vztahu požádal o ruku loni v listopadu, v poslední den společné dovolené na ostrově Bali. A ostrovy snoubencům učarovaly.

Pro vstup do života si tentokrát si vybrali Mauritius.
"Máme rádi exotiku, máme tam perfektní známé, kteří jsou schopni přichystat fantastická překvapení. A i když se může zdát, že je to za dlouhou dobu, letenky už máme zamluvené. Už jsem začala i s dalším zařizováním, i když samozřejmě dolaďovat se bude všechno až koncem roku," pochlubila se Kolářová.

Kráska o sobě říká, že je rodinný typ. Zastává také názor, že rodina je to nejdůležitější, co člověk v životě má.
"Rodičům vděčím za úžasné zázemí a oporu, kterou v nich mám, za to, co jsem v životě dokázala. A proto chceme mít děti. Chtěla bych si pořídit do čtyř let první miminko, pak asi za dva roky další. A uvidíme, jestli nám to bude stačit," plánuje Bára. 

Zdroj, foto: Korzo

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.