Aromaterapeutická kosmetika – Vaše přítelkyně v boji proti stárnutí


Která žena by netoužila po dlouhém mládí a přirozené kráse! Bohužel často ještě ani neoslavíme své pětadvacáté narozeniny a na naší tváři se začínají objevovat první vrásky. A o deset, dvacet let později? Raději ani nemluvit. Ale nebojte se, milé dámy, máme pro Vás recept, jak vymazat vrásky z Vašeho obličeje.

Více než jen krásná pleť 
Tradiční český výrobce, který se zabývá vývojem a výrobou aromaterapeutické kosmetiky, Nobilis Tilia, uvedl na trh novinku. Luxusní řada ANTI-AGE de luxe pro intenzivní péči o všechny typy pleti je určena především ženám zralého věku. To ale neznamená, že nepatří mezi oblíbenou kosmetiku také mladších žen, které si přejí svůj mladistvý vzhled udržet. Bioaktivní látky Vaši pleť dokonale vyživí a ochrání. Vzácné rostlinné a éterické oleje dodávájí pleti energii, aktivují látkovou výměnu a zpomalují proces stárnutí. Bioaktivní omlazovací krém, pleťová maska, čistící emulze, oční sérum a další výrobky z této řady nás okouzlily svou éterickou vůní damašské růže OTTO. Přírodní omlazující biokosmetika Nobilis Tilia ANTI-AGE de luxe se nejen dokonale postará o Vaši pleť, ale také Vám přinese nevšední aromatický zážitek.

Pro blaho celého těla BIO Tělové a masážní oleje
U aromaterapie ještě chvilku zůstaneme. Pěstící BIO Tělové a masážní oleje Nobilis Tilia pohladí všechny Vaše smysly, a zároveň budou tím nejpřirozenějším způsobem pečovat o pokožku celého Vašeho těla. Obsahují řadu důležitých bioaktivních látek, esenciální mastné kyseliny, vitaminy a minerály, které jsou nezbytné pro udržení zdraví a přitažlivého vzhledu každé pokožky. Jejich základ tvoří panenské rostlinné oleje, které mají schopnost pronikat do nejhlubších vrstev kůže. Náš tip: oleje určené pro wellness a dobrou pohodu s příznačnými názvy Radost ze života, Příliv energie, Tantra, nebo Zklidnění a oleje určené pro zdraví: Imunita, Péče o ledviny, Stimulace svalů, Celulitida, Péče při striích.

     

V souladu s přírodou
Nobilis Tilia má nejširší nabídku přírodní kosmetiky s certifikací CPK a CPK BIO. Mezi hlavní zásady výroby patří rukodělná práce, odmítání živočišných surovin a pokusů na zvířatech, maximální využití surovin pocházejících z ekologického zemědělství (BIO), vlastní pěstování a sběr léčivých rostlin s uplatněním principů biorytmů přírody a v neposlední řadě spojování nových poznatků účinků léčivých rostlin s tradičními historickými zkušenostmi. Aromaterapeutická kosmetika Nobilis Tilia není jen prostředkem k udržení mladistvé krásy. Díky obsaženým éterickým a rostlinným olejům příznivě ovlivňuje lidskou psychiku i fyzické zdraví. Proto si ji také s oblibou objednávají v masážních a kosmetických salonech, ve specializovaných prodejnách, i na lékařských pracovištích. Pokud chcete dopřát své pleti, tělu i duši tu nejlepší péči, objednejte si na www.nobilis.cz aromaterapeutickou kosmetiku Nobilis Tilia!

www.nobilis.cz

Přečtěte si také:

Navštivte také: Pleťová kosmetika, Módní trendy

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.