Andrea Verešová:
"Modeling Vanessce zakazovat nebudu!"

16.06.2009 | Revue

Slovenská modelka Andrea Verešová (28) se dokázala během pěti let vyšvihnout mezi nejlépe placené modelky u nás.

Přestože ji tato práce velmi dobře živí, byla by radši, kdyby její dcera Vanesska modeling nedělala. Zakazovat jí ho ale nebude.

"Přiznám se, že jsem zatím nepřemýšlela, zda by měla jít Vanesska v mých stopách. Beru to tak, že cokoli bude dělat, je její věc. Hlavně když přitom bude šťastná. Pak budu mít radost i já," svěřila se modelka, která před čtyřmi měsíci porodila svého druhého potomka, syna Daniela Tobiase. Ani o jeho plánech do budoucna nemá zatím žádné představy.
"Pro mě je důležité, aby oba našli hlavní smysl života. To, co je bude naplňovat a v čem budou spokojení. Jestli to bude modeling, právničina nebo třeba showbyznys, tak se s tím bohužel budu muset smířit," tvrdí Andrea, která si v březnu 2007 vzala za manžela právníka Daniela Volopicha.

Slovo bohužel prý hlavně patří k showbyznysu, od kterého by své děti chtěla udržet co nejdál.
"Není to lehká oblast, a ať se to zdá, nebo ne, vydržet někdy ten nátlak je hodně náročné. Každá umělecká činnost je hlavně o psychice, o statečnosti a vytrvalosti. Člověk musí udržet své nálady na uzdě a mít profesionální disciplínu. Když se ale nad tím v podstatě zamyslím, má to tak asi každá profese," říká modelka.

V jednom si je Andrea naprosto jistá: "Své děti do ničeho nutit nebudu. Ani jim nic zakazovat. Ať si vyberou samy." 

Zdroj, foto: Korzo

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.