Absolonová je bez chlapa, utekla do Anglie biflovat slovíčka!

17.07.2009 | Revue

Zpěvačka Monika Absolonová (32) si užívá prázdniny ve školní lavici v Anglii.

Přes den bifluje slovíčka, večer se v ulicích snaží naučené fráze uplatnit v praxi. Zpěvačka využila pozvání své přítelkyně, která v Anglii žije. Přesné místo pobytu ale Absolonová nechce prozradit. Bojí se ataků svého bývalého přítele i otce, s nímiž zažila v nedávné minulosti drsné konfikty.

Půvabná dlouhovlasá zpěvačka je teď bez partnera. Již v minulosti si Monika několikrát postěžovala, že to nemá v životě lehké. Ženy, které mají podobně jako ona atypické povolání a navíc jsou veřejnosti známé, se prý jen velmi obtížně s muži seznamují.

"Muži se prostě ostýchají mě oslovit, nebo zase já jsem na pochybách, jestli jim jde skutečně o mě, nebo si chtějí povídat o zpívání. Jsem na rozpacích a k pozvání na rande ani nedojde..." svěřila se Monika se svými pocity.

Nevylučuje však, že by právě v ostrovní zemi mohla poznat novou lásku, po které touží. Byla by v takovém případě schopna vykašlat se na zpívání, na divadlo, na maminku a bratra a odejít za svou láskou na trvalo do zahraničí?

"To je těžká otázka. Před deseti a půl lety bych okamžitě odpověděla, že ano. Teď, po tom všem co jsem prožila, nevím, jestli bych vložila tolik důvěry do jednoho člověka, navíc chlapa," přemítá Monika. "Jak se ale znám, kdybych se opravdu zamilovala, tak asi ano a určitě bych si u toho zpívala," dodává.

Zdroj, foto: Korzo

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.