5 tipů na strávení dovolené


Pokud ještě nemáte plány na letošní dovolenou, je čas se pomalu zamyslet, kde byste svůj drahocenný volný čas chtěli strávit. Pokud netoužíte po zahraniční dovolené a chcete zůstat v naší vlasti, nejezděte na chatu, máme pro vás 5 zajímavých tipů na zážitkové pobyty od agentury ESENNCE.cz, které si nenechte ujít.

Netoužíte po zahraniční dovolené a chcete zůstat v naší vlasti, nejezděte na chatu, máme pro vás 5 zajímavých tipů na zážitkové pobyty od agentury ESENNCE.cz, které si nenechte ujít.

1. Netradiční Jeseníky
České hory tradičně lákají hlavně v zimě lyžaře a běžkaře. I v létě si zde ale užijete skvělý program, třeba krásné pěší nebo cyklistické výlety. Na Pradědu přímo v budově známého vysílače se nachází hotel, kde se budete cítit skutečně jako v oblacích. Nejkrásnější západ slunce a omamně čistý vzduch zaručen!

Na Pradědu se budete cítit jako v oblacích

2. Moderní a luxusní
Takový je wellness víkend pod Jizerkami. Pokud máte rádi pohodlí, moderní prostředí a rádi se oddáváte relaxaci v podobě wellness procedur, tenhle tip je určen právě pro vás. Dvoudenní pobyt (který si samozřejmě můžete prodloužit dle libosti) zahrnuje 26 volných hodin ve wellness a spa zóně. Pokud by se vám wellness omrzelo, můžete si jít zahrát squash, badminton nebo si jít zacvičit do moderního fitness centra.

3. Oblíbené nejen muži
Odpočiňte si stylově v pivních lázních. Blahodárné koupele v pivu nejsou pouze mužskou záležitostí, i když právě muži jsou velkými fanoušky pivních procedur. Není divu, kromě příjemné koupele ve směsi piva a bylin je totiž součástí programu také neomezená konzumace piva. Kam za pivními lázněmi vyrazit? Pokud chcete skutečně autentický zážitek, zamiřte rovnou do pivovaru. Na Moravě jsou vyhlášené pivní lázně v Rožnově, v Čechách vsaďte na Plzeň.

Pivní lázně v Rožnově

4. Dobrodružství pro celou rodinu
Chcete připravit skvělý zážitek i vašim ratolestem? Naplánujte dobrodružnou plavbu na plachetnici! Plachetnici jen pro sebe si můžete pronajmout na Lipenské přehradě. Kromě dobrodružné plavby vám loď poskytne i zázemí na noc. Vaše děti na prázdniny na lodi jen tak nezapomenou. Teď už jen vybrat, zda vyvěsíte královskou nebo pirátskou vlajku.

Plavba plachetnicí po Lipenské přehradě

5. Romantika ve dvou
Někdo netouží po ničem jiném než po klidné a romantické dovolené ve dvou. Zejména pokud chcete partnera nebo partnerku překvapit, doporučujeme objednat romantický pobyt se vším všudy v zážitkové agentuře a pak už si jen užívat radost z překvapení. Na romantickém pobytu bude vše dokonalé – od pokojového aranžmá, přes romantickou večeři až po stylovou soukromou koupel ve vířivce.

Užijte si romantický víkend ve dvou

Proč si vybrat pobyt v zážitkové agentuře a ne na vlastní pěst? Je to jednoduché – ušetříte čas i starosti se zařizováním a vybíráním. V zážitkové agentuře ESENNCE.cz najdete pobyty nejrůznějšího druhu, po celé ČR a navíc pouze od prověřených dodavatelů.

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.