Připravte si svůdný dekolt na jaro

23.04.2012 | Dámská móda

Jaro přichází a je čas osvěžit váš šatník se spodním prádlem. Připravte se na jarní módní trendy a slaďte svůj outfit s podprsenkou.

Letošní jaro bude kladen větší důraz na vhodnou kombinaci vašeho outfitu se správnou podprsenkou. Pastelové barvy budou vládnout v tomto období  topům, kalhotám i  spodnímu  prádlu.

Veselé šňůrky
Nizozemská návrhářka Marlies Dekkers na tento módní trend reaguje po svém. Její modely jsou oblíbené mezi celebritami a známé především díky netradičnímu zpracování a výrazným designovým prvkům. Poznávacím znamením bývají několikeré proužky, které se na jejích modelech objevují, jak nad košíčky, tak na zádech. Různá překřížení, která dodávají podprsenkám neobvyklou svůdnost, mají i praktický význam. Snahou je, aby se tato překřížení objevovala na akupresurních bodech, proto má nošení této podprsenky i relaxační efekt.

Záměrem šňůrek je také přitáhnout pozornost. Velmi dobře a jednoduše se dají kombinovat s různými topy, ze kterých tu a tam taková šňůrka vykoukne. To však působí velmi sexy a majitelky těchto podprsenek si je často zamilují.

Jarní kolekce podprsenek Marlies Dekkers se může pochlubit současným trendem, proto máte jedinečnou možnost získat podprsenky v pastelových barvách a dokonale je sladit s moderním topem. 

Sportovkou ku zdraví
S jarem také přichází sportovní sezóna. Mnoho lidí „roztaje“ a začne se po zimě více hýbat nebo se rozhodne hubnout do plavek. Pokud má žena větší prsa, bývá výběr správné a pohodlné sportovní  podprsenky. Ideální podprsenka splňuje 5P- Pevná, Příjemná, Pohodlná, Pohledná a Praktická. Co se za tím skrývá?

Pevná sportovní podprsenka znamená, že materiál drží svůj tvar a neroztáhne se po několika praních. Na větší prsa je ideální podprsenka s kosticemi. Pokud si vyberete správnou velikost, tak kostici při sportu neucítíte. Naopak, pokud Vám doposud podprsenky s kosticemi neseděly, bylo to pravděpodobně kvůli špatné velikosti.

Příjemná sportovní podprsenka znamená, že vás nebude škrábat materiál a nebudou tlačit švy. Jemný materiál oceníte hlavně v oblasti bradavek, které jsou nejcitlivější.  Materiál by měl být jemný a přitom funkční.

Pohodlná sportovní podprsenka vám nebude nepříjemně stlačovat prsa k sobě a zároveň k tělu. U takovéto podprsenky bude střední díl mezi prsy oddělovat prsa a tím lépe odvádět pot z této části těla.

Sportovní podprsenka sice nemusí  být nutně Pohledná, ale tato vlastnost rozhodně není na škodu. Špičatá prsa, splácnutá prsa, či ošklivý vzhled podprsenky není to, co by si žena přála mít. Proto pěkná podprsenka, která se dá nosit i samostatně, tedy bez dalšího topu jistě potěší všechny ženy, které chtějí sportovat.

Praktická sportovní podprsenka se vyznačuje tím, že jí můžete nosit nejen při sportu, ale i na běžné nošení. Budete se v ní cítit pohodlně a navíc ji budete moci nosit i pod běžné oblečení díky pěknému vzhledu.

Podprsenky Marlies Dekkers a sportovní podprsenky s 5P najdete v butiku Dolly na Letné nebo na www.Dolly.cz .

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.