Krásné zlaté šperky za neuvěřitelně nízkou cenu


Chcete krásné zlaté šperky za neuvěřitelně nízkou cenu? Máme tu pro Vás jeden šikovný tip. Vyberte si použité prsteny nebo náramky ze zlata.

Ušetříte tisíce korun 
Mnoho z nás má nedůvěru v cokoli staré a použité. Není divu, vždyť například takový starý televizor, ojeté auto, či svetr z druhé ruky obvykle jeví známky opotřebení a dává tušit, že minimálně jednou změnil svého majitele. Když si koupíte sešit z recyklovaného papíru, ušetříte peníze a ještě pomůžete přírodě. Tak nějak je to i s bazarovým zlatem. Velmi často se stane, že někdo přinese do zlatnictví krásný zlatý prsten, který se přestal hodit k jeho osobnosti. Mistři zlatníci tento šperk vyleští, vyčistí a dají ho znovu do prodeje. Vy jím pak zatraktivníte svůj vzhled, aniž by přitom kdokoli tušil, že by se mohlo jednat o použité zlato. 

Na kvalitě materiálu, stejně jako na kvalitě provedení se v žádném případě nešetří. Ušetříte pouze na ceně, a to v řádech tisíců až desetitisíců korun. Cenový rozdíl mezi novým a použitým šperkem se pohybuje kolem 40%. 
 
Pro náročné i nenáročné
Také si myslíte, že pořídit si krásné zlaté šperky z bazarového zlata je dobrý nápad? Pak Vás jistě bude zajímat, kde je koupíte. Nalistujte si webové stránky internetového zlatnictví www.ezlato.cz. Čekají tu na Vás zlaté prsteny mnoha vzorů a tváří. Od klasických barokních prstenů s velkým očkem, přes celozlaté placky s ozdobnou rytinou, až originální prstýnky se zirkony, které potěší zvláště dámy. Také pánové si zde přijdou na své. Jejich ruce mohou zkrášlit pánské celozlaté kodry, zlaté prsteny s různým ozdobným pískováním nebo rytím, či prsteny s tradičním onyxem. Je libo jednobarevné žluté nebo raději bílé zlato? Přejete si kombinaci obou barev? Preferujete odstín červené? A jak by se Vám líbila trojkombinace žluté, bílé a červené? Račte si vybrat. Výběru se meze nekladou. Vynikající příležitostí ke koupi jsou nejen prsteny ze zlata, ale i zlaté náramky, řetízky, přívěsky, nebo luxusní briliantové šperky. A co je onou pověstnou třešničkou na dortu? Zlaté šperky s drahými kameny, například prsteny s diamantem. 

 

Náš tip
: šperky se smaragdem, nebo dámské briliantové náušnice. Pokud šperky z použitého zlata nejsou tím pravým pro Vás, pak si na www.ezlato.cz račte vybrat z bohaté nabídky klasických zlatých šperků! Jestliže chcete prodat staré nemoderní šperky, a místo nich si koupit nové, jistě se Vám bude hodit informace, že internetové zlatnictví nabízí také výkup zlata za aktuální cenu.

www.ezlato.cz

Přečtěte si také:

Navštivte také: Kosmetika, Módní trendy

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.