Pleť

Toužíte po štíhlém těle bez nadbytečného tuku? Známe řešení!
Navzdory zdravému stravování a pravidelnému pohybu tuk z problematických oblastí ne a ne zmizet. celý článek
Víte, že kosmetika z kozího mléka nejen zkrášluje, ale také omlazuje?
Také Vás trápí pupínky, přestože už pěknou řádku let nejste teenager? Poradíme Vám, jak o svou pleť pečovat, abyste předešla výskytu projevů akné, a zároveň ji zbytečně nevysušovala, což vede...
Konečně je tu léto, kdy můžeme své pleti dodat krásný snědý vzhled přirozeným způsobem. Ale pozor, opalování také pleť vysušuje, podporuje proces stárnutí a vznik vrásek!
Jakou kosmetiku vybrat na léto?
Česká přírodní kosmetika RYOR pro vás připravila několik výrobků, které by vám přes léto určitě neměly chybět. Samozřejmostí je vysoká kvalita a příjemná cena. celý článek
Léto je období plné radosti, barev a zábavy. Unavená či povadlá pleť se k němu proto vůbec nehodí. Je tedy nejvyšší čas provést kroky, které naši tvář osvěží a omladí!
Ani kráskám jako je bývalá Miss ČR, modelka a moderátorka pořadu Sama doma Lucie Křížková (Váchová) se nevyhýbají problémy s pletí.
Toužíte po sametově hebké pleti? Po dokonalých nohách a zadečku bez známek celulitidy nebo strií? Po nádherných vlasech zářících zdravím?
Kosmetická značka Astor přichází ženám na pomoc.
Nejedná se o proměnu v pravém slova smyslu. Nechceme ženu měnit, chceme podtrhnout její přirozenou krásu a pomoci jí cítit se skvěle. celý článek
Ovoce není dobré jen pro naše zažívání, ale také na pleť. Chcete vědět, které druhy prokážou Vaší pleti největší službu? Přečtěte si náš ovocný článek nadupaný vitamíny!
Bronzer a tvářenka jsou dva kosmetičtí pomocníci, kteří dokážou s naším obličejem učiněné divy. Ovšem, aby jej pozměnily žádoucím způsobem, musíme s nimi umět pracovat. Víte, jak je to správně?
Jarní veletrh kosmetiky a kadeřnictví INTERBEAUTY PRAGUE 2014 se již tradičně ponese v duchu zdraví a krásy.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12