Nákupy

Jak sladit kabelku s outfitem?
Každá žena miluje kabelky, ať už jsou velké, malé, přes rameno, do ruky, jednobarevné, vícebarevné nebo se vzorem. Kabelky se totiž staly nejenom cestovním zavazadlem, ale také velice pěkným doplňkem. Jak však kabelku perfektně sladit s outfitem? celý článek
Milujete svůj protějšek? Chcete patřičně vyjádřit svou náklonnost? Nebo dát najevo své mamince, sestře a ostatním blízkým, jak moc je máte rádi?
Vyhlášený světový výrobce zdravotních kompresivních punčoch, německá společnost medi, přidala své řadě mediven®elegance nový rozměr: módní barvy.
Nemáte dobrý pocit ze svých nehtů? Třepí se Vám a lámou, takže je nemůžete nechat dorůst do požadované délky?
Kniha: Nejlepší přítel člověka
Kniha vás pobaví, potěší, poučí i rozesmutní. Vždy je po ruce, když ji potřebujete. A nikdy vás neopustí. Stačí si jen správně vybrat a volné chvilky na zahradě, před spaním nebo v autobuse budou hned veselejší. celý článek
Spolehlivý, praktický a s nízkou spotřebou. Takový, do kterého pohodlně naskládáte i větší nákup, a se kterým se dá jet také na rodinnou dovolenou.
Ráda přiznáváte svou ženskost a dráždíte opačné pohlaví svým sex-appealem? Patříte k vyznavačkám kvalitního a zároveň svůdného spodního prádla? Nabijte svůdnými zbraněmi i svou ložnici!
Zdeňka Kuřitková patří mezi profesionální módní návrhářky, jejichž tvorba člověka na první pohled zaujme.
Sluneční brýle nejsou jen módním doplňkem
Obecně jsou za sluneční brýle považovány jakékoliv obruby s tmavými skly. Ať již z místní tržnice, kamenné prodejny či optiky. Toto pojetí je však velmi obecné, jelikož tmavá skla neznamenají automaticky přítomnost UV filtru. Většina zákazníků však nákup brýlí podceňuje a považuje investici do dražších výrobků za zbytečný luxus. celý článek
Bachova terapie pomáhá více než 80 let navodit psychickou pohodu a životní harmonii. Základem terapie jsou esence, které se užívají vnitřně.
Zatímco naše nároky na partnera snů se v mnohém liší, ohledně požadavků na matrace snů se většinou shodneme: Materiálová kvalita, poctivé zpracování a krásný vzhled. Italské matrace PerDormire...
Jste tak trošku rebelka, a přitom nekonečná pohodářka? Pak si určitě potrpíte na pohodlné oblečení, které je zároveň originální.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21