Jak být krásná

Nejenom obličej, ale i ruce a nohy potřebují každodenní péči
Jestliže máte mladistvě a zdravě vypadající pleť, rázem vás to omlazuje o několik let. celý článek
Kdo používá přírodní kosmetiku, zjistil, že ne vše, co se za ni vydává, jí skutečně je.
Cestičky života jsou spletité a mnohdy i nevyzpytatelné. Často nás tak přivedou na rozcestí, a my se musíme rozhodnout...
Léto je v plném proudu a náš letní šatník je plný lehkých, krátkých a sexy šatiček, které se rozhodně musí letos světu ukázat.
Pleť bez vrásek nemusí stát tisíce
Na mnoha celebritách je znát, že přehánět boj s vráskami se nevyplácí. celý článek
Víte, jaký jste barevný typ? Sedí k vám zima nebo spíše jaro? Pokud si na tuhle otázku nedokážete odpovědět, jste tu správně.
Sledujete módní trendy, nebo si jen čas od času ráda přečtete, co se nosí?
Vyjít v plavkách na pláž, bývá pro mnohou ženu momentem, kdy zatouží po zázraku, který by ve vteřině zařídil pevné a hladké tělo.
Revoluce v hojení
Máte problém s dlouho se hojícími ránami, či nepříjemnými opary a afty? Řekněme společně NE všem neduhům na našich pokožkách! Revoluční a vyzkoušená novinka ActiMaris bude brzy i u vás nejpoužívanější výrobek v domácnostech. celý článek
Říká se, že by každá žena za svůj život měla změnit svou vizáž. Odpoutat se od zažitého stereotypu. Kdy je ta správná doba?
Nabídku na produkty ActiMaris jsem párkrát zaznamenala, ale její údajně zázračné schopnosti mě od nákupu spíše odrazovaly.
Balit lékárničku na cesty je jedna z těch méně příjemných věcí na cestování. Zvlášť, když máte malé děti, slovo lékárnička je skoro eufemismus.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16