Žijete aktivně? Zasloužíte si kvalitní matraci!


Ať už patříte mezi sportovce, celodenně pečujete o své ratolesti, anebo se snažíte skloubit svůj profesní život s péčí o rodinu, potřebujete být v dobré kondici.

Nejdůležitější ingrediencí receptu na dobrou kondici je zdravý spánek, který Vám zaručí pouze kvalitní a vhodně zvolená matrace.

Kvalitní matrace pro zdraví
Hned v úvodu je důležité zmínit, že univerzální matrace, která by vyhovovala všem bez rozdílu, neexistuje. Požadavky kladené na vhodnou matraci jsou totiž velmi individuální. Klíčové přitom je, aby matrace při spánku dokázala poskytnout páteři dostatečnou oporu a udržet ji v přirozeném tvaru. Vynikající ortopedické vlastnosti umožňují meziobratlovým ploténkám, aby se během spánku uvolnily, což předchází celé řadě zdravotních problémů, zejména bolestem zad.

Matrace z líné pěny
Pro uživatele s individuálními potřebami pro kvalitní spánek byly vyvinuty matrace z líné pěny, unikátního materiálu, který se při kontaktu s tělesným teplem pružně přizpůsobuje anatomii lidského těla a stabilizuje tak tělo v optimální poloze pro spánek. Výsledkem je, že se uživatelé těchto matrací v noci méně často otáčejí a klidněji spí. Specialista na matrace ProSpánek, který nabízí široké spektrum matrací z líné pěny, nám doporučil sendvičovou matraci z líné pěny PerDormire Air Memory Coolmax Plus.

Life style s dotykem Itálie
Pokud chcete svému tělu i duši dopřát po náročném dni opravdu zdravý spánek, a milujete stylový italský design, matrace Air Memory Coolmax Plus z velmi kvalitní paměťové pěny v ložné ploše i potahu Vás rozhodně nezklame. Potah Coolmax a větrací lemy navíc zaručí rychlý odvod tělesné vlhkosti. Co dále oceníte, to je snadná údržba a hygiena matrace, stejně jako vynikající poměr kvality a ceny.

matrace Air Memory Coolmax Plus

Kombinace dle Vašich představ
Další lahůdkou pro spánkové gurmány jsou matrace ProSpánek TAU, které rovněž vycházejí z individuálních potřeb jednotlivých uživatelů. Všechny klíčové parametry pro Váš zdravý spánek si totiž můžete zvolit, tedy výšku, profilaci i tuhost. Volba optimální tuhosti v kombinaci s masážní profilací stimuluje krevní oběh. Solidní vrstva líné pěny a antibakteriální potah SilverLine zajišťují vysoký hygienický standard.

matrace ProSpánek TAU

Pro příznivce wellness
A do třetice ještě jeden inspirativní typ, tentokrát pro příznivce wellness stylu, kteří chtějí dobře a zdravě žít, jíst i spát. Matrace Color Visco Wellness s volitelnou tuhostí, sedmi anatomickými zónami a masážní profilací, která garantuje zdravý a pohodlný spánek. Díky 3D Rainbow technologii a profilaci navíc zajistí vynikající cirkulaci vzduchu.

matrace Color Visco Wellness

Myslete na své zdraví a pohodlí a dopřejte si to nejdůležitější – kvalitní matraci, která se postará o to, abyste každý den vstávali dokonale odpočatí a plní energie. Budete ji potřebovat.

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.