Zhubněte bezpečně a pohodlně!


Bojujete s nadváhou? Nejste spokojeni se svým vzhledem? Necítíte se ve svém těle dobře? Zhubněte! Máme pro Vás zaručený tip, jak zhubnout bez hladu a stresu.

Bílkovinná dieta představuje bezpečnou, účinnou a rychlou cestu k Vaší vysněné postavě.  

Způsob diety volte rozumně

Dieta patří mezi účinná řešení, jak dosáhnout žádoucího úbytku na váze, zároveň však představuje zásadní a často také velice nepříjemné omezení způsobu našeho života. Držitelé příliš přísných diet obvykle trápí hlad a další nepříjemné pocity, cítí se unavení, mohou být nervózní a obtížně zvládat své zaměstnání, mít problémy v mezilidských vztazích, atd. Nehledě na to, že dlouhodobé držení nevhodné diety může mít pro organismus vážné zdravotní následky.

zdravá dieta

Pokud se rozhodnete, že zatočíte se svými kilogramy navíc, ať už Vás doprovázejí po svátcích, anebo dlouhodobě, měli byste zvolit takový druh diety, při kterém nechybí tělu důležité živiny. Jednu z možností představuje bílkovinná dieta, která je účinná a bezpečná zároveň. Jedná se o ověřenou metodu hubnutí navrženou již v 70. letech minulého století profesorem Georgem Blackburnem z Harvardské lékařské univerzity v USA. Její princip je založen na přísunu dostatečného množství kvalitních bílkovin za současné redukce přísunu cukrů, tím dochází k redukci tukové tkáně a nikoli svalové hmoty.

bílkovinná dieta

Bezpečně, zdravě a komfortně

Díky tomu je bílkovinná dieta bezpečnou cestou ke štíhlé postavě. Bezpečnost je garantována odborným dohledem. Hubnutí je rychlé a účinné. Úbytky váhy se pohybují od 1 do 3 kg za týden, a to přednostně redukcí tukové tkáně. Vzhledem k tomu, že dochází k postupné úpravě krevního tlaku, hladiny cholesterolu, atd. nepředstavuje dieta pro organismus zvýšenou zátěž. A protože během diety mají lidé pocit sytosti, netrápí je hlad, únava, ani jiné nepříjemné pocity. Vzhledem k možnosti výběru z více než 50 chutných jídel (kvalitních bílkovinných přípravků programu MEDIDIET® a Dietalegre®) se snadnou přípravou, nepředstavuje tato dieta zvýšené omezení životního stylu.

čokoládová pěna a ovocná pěna

Čtyři schody ke štíhlé postavě

Dle potřeby redukce tukové tkáně je celý program koncipován jako čtyřfázový.
V 1. fázi konzumujete čtyři až pět instantních proteinových jídel (počet závisí na Vaší hmotnosti) a zeleninu v neomezeném množství.
Ve 2. fázi jsou na Vašem jídelníčku tři až čtyři instantní proteinová jídla, zelenina v neomezeném množství a jedno „pravé“ jídlo.
Ve 3. fázi jíte dvě až tři instantní proteinová jídla, zeleninu v neomezeném množství a dvě „pravá“ jídla, nastává opatrný návrat k cukrům v podobě ovoce nebo přílohy. A konečně ve
4. fázi jíte jedno až dvě instantní proteinová jídla a dodržujete zásady zdravého stravování. Jak vidíte, postupně se ve 4 fázích propracujete ke zdravějšímu stravování.

proteinové tyčinky

Zbavte se kil navíc

Pokud se rozhodnete, že se zbavíte kil navíc touto osvědčenou cestou, nejprve Vás čeká konzultace s certifikovaným výživovým poradcem, kde se dozvíte základní pravidla zdravého stravování, doporučení jak dosáhnout ideální váhy i jak si váhu dlouhodobě a pohodlně udržet. Poté přichází na řadu diagnostika na bioimpendační váze, která stanoví procento tělesného tuku a tělesné vody, hmotnost svalů a kostí v těle, Váš metabolický věk a další údaje potřebné k efektivní a bezpečné redukci váhy. Chcete se o bílkovinné dietě dozvědět více? Nalistujte stránky www.bezobez.cz, kde najdete vše, co Vás zajímá. Nedovolte, aby nadváha omezovala Váš život a zbavte se kil navíc! S bílkovinnou dietou to dokážete.

Zdroj úvodní foto: Profimedia.cz

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.