Zázračný krém z páry, už jste o něm slyšela?


Pleť potřebuje hydratovat v každém věku a v každém ročním období. V zimě, kdy je nejvíce vysušována, vyžaduje zvýšenou péči.

Nový lehký hydratační krém z páry a čerstvých přírodních vegan ingrediencí jí dokáže potřebnou hydrataci zajistit a navíc zlepšuje její elasticitu, což si pochvaluje také naše redaktorka, která ho pro Vás vyzkoušela.

Jedinečný krém z páry

STEAMCREAM je super hydratační krém z páry a čerstvých přírodních ingrediencí (ovesné mléko, levandulový olej, voda z pomerančového květu, mandlový olej, kakaové máslo a esenciální oleje), který se během velice krátké doby stal favoritem světových beauty editorů a vizážistů, a to pro své vynikající vlastnosti.
Je lehký, snadno se vstřebává a hodí se pro všechny typy pleti včetně té nejcitlivější . Skvělý je také jako podkladový krém pod make-up.

TIP: Jednou týdně můžete STEAMCREAM použít jako hydratační masku na obličej nebo ho smíchat s cukrem či vločkami a vytvořit si tak domácí peeling.



Dobře udělá nejen Vaší pleti, ale i pokožce celého těla včetně rukou a chodidel.

Jak se STEAMCREAM vyrábí

Tajemství STEAMCREAMU spočívá v jeho přípravě. Vyrábí se ručně v Anglii a Japonsku a je výsledkem unikátní francouzské technologie pocházející z 18. století, která dokáže všechny základní ingredience přirozeně spojit proudem páry. Odtud tedy název STEAMCREAM, který vznikl spojením slov steam (pára) a cream (krém). Následně se do krému vmíchá 5 esenciálních olejů, které krému dodají optimální aromaterapeutické, zklidňující a léčivé účinky, a lehká nadýchaná emulze, která se rychle vstřebává do pokožky, a poskytuje jí okamžitou maximální hydrataci, je na světě.

Designový obal má sběratelskou hodnotu

Jedinečný však není pouze samotný krém, ale také jeho obal. Kouzelné kulaté plechovky jsou zdobené spoustou krásných designů, které představují limitované edice. Každý měsíc totiž vychází nový design, a jakmile se vyprodá, stane se z něho unikátní sběratelský kousek. Není tedy divu, že STEAMCREAM získal nejen ocenění CEW (UK) za nejlepší každodenní péči o pleť, ale také ocenění Pure Beauty za nejlepší design a balení.

Skvělý dárek na Vánoce

Právě díky spojení úžasného obsahu a originálního obalu představuje STEAMCREAM skvělý dárek na Vánoce. Milovnice přírody navíc potěší recyklovatelnost hliníkového obalu a všechny dámy pak jeho ideální velikost do kabelky a na cesty. Dopřejte své pleti potřebnou hydrataci v době, kdy to nejvíce potřebuje, a pamatujte také na své blízké. Můžete si to dovolit, při zadání kódu A2013 totiž pro Vás platí AKCE 2+1 ZDARMA.* Více o tomto jedinečném produktu najdete na www.steamcream.cz, kde si ho můžete také objednat.

*Při objednání 3 krémů STEAMCREAM se Vám po zadání kódu cena jedné z nich odečte.

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.