Výsledek zvětšení prsů by měl být přirozený

21.08.2012 | Estetická chirurgie

Toužíte po přirozeně krásném poprsí, ale nebyla jste od přírody obdařena vysněnou velikostí a tvarem ňader? Kvalitně provedená augmentace prsů představuje klíč k Vašemu splněnému přání.

Odemkněte si dveře ke spokojenějšímu životu podobně jako Miss 2010 a čtyřnásobná Miss sympatie Marcela Vovsová.


Konzultace s lékařem.

Důležitý je přirozený dojem aneb méně znamená více
Zvětšení poprsí představuje pro mnoho žen cestu, jak vyřešit otázku svého nedostatečného sebevědomí, a zároveň zvýšit svůj sex-appeal. Často však dochází k tomu, že klientky plastické chirurgie přesvědčí své operatéry, aby jim vykouzlili nápadně velká ňadra, která na jejich postavě působí poněkud nepřirozeně. Trendem však není, získat šokující poprsí, ale takové, které působí přirozeným dojmem, aby na první ani na druhý pohled nikdo nepoznal, že žena augmentaci podstoupila. Předním specialistou na krásné přirozené dvojky je MUDr. Michal Puls, CSc., plastický chirurg MEDICOM VIP, mimo jiné operatér Miss 2010 a čtyřnásobné Miss sympatie Marcely Vovsové.
 
Miss Marcela Vovsová před operací.

Nebojte se, splnit si své přání
Česká Miss Marcela Vovsová si přála přirozeně velké poprsí, které by se stalo harmonickou součástí její krásné postavy. Z tohoto důvodu si nechala objem svým prsů pouze lehce doplnit, a to implantáty Polytech velikosti 250 ml, které Marcele při uložení pod sval zvětšily prsa přibližně o jednu velikost. Díky tomu nejsou aplikované silikony na první pohled patrné a působí zcela přirozeně. Implantáty do velikosti 300 až 350 ml se v současné době používají nejčastěji. Augmentace patří mezi nejžádanější estetické plastické operaceZákrok trvá přibližně hodinu, hospitalizace bývá do druhého dne a s rekonvalescencí musíte počítat měsíc. Vyplatí se to, implantáty se již nemusí po čase měnit. Marcela je s výsledkem nadmíru spokojená a našim čtenářkám vzkazuje, aby se nebály, splnit si své přání.   
 
Miss Marcela Vovsová po operaci.

Více informací o možnostech zvětšení poprsí najdete na stránkách kliniky plastické a estetické chirurgie MEDICOM VIP.

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.