Vánoční večírky přicházejí . . . víte v čem letos oslníte?


Je tu prosinec a s ním kromě pečení cukroví a vánočních trhů přichází také vánoční večírky. Víte, v čem vyrazit? Jaké trendy se letos nosí? A co si můžete dovolit, když pracovní prostředí naruší uvolněná předvánoční atmosféra? Pomůžeme Vám s výběrem toho správného modelu.

Malé černé šaty – klasika nebo s nápadem

Jestliže v předvánočním shonu nemáte čas pořídit si nový exkluzivní model, oblékněte malé černé šaty. Těmi nikdy nic nezkazíte. Pokud naopak čas máte a chcete ho využít k pořízení nových „malých černých“, nedržte se klasiky a vyberte si šaty se zajímavou aplikací.
Anebo můžete zvolit kombinovanou variantu.


                            Zdroj foto: Mango.com                                    Zdroj foto: Reserved.com

Odpolední besídka s kolegy

Dámám, které se v černé necítí dobře, anebo mají besídku brzy odpoledne, doporučujeme zvolit pouzdrové šaty nebo koktejlky.


Zdroj foto: Mango.com

Svůdná hvězda večírku

Majitelky štíhlé postavy si mohou dovolit svůdný model, který dokonale zdůrazní jejich křivky. Třpytivé minišaty promění i šedou kancelářkou myšku v blyštivou hvězdu večírku. Jste ráda středem pozornosti? V modelu s třapatou sukní budete jako ryba ve vodě.


Zdroj foto: Mango.com                        Zdroj foto: Reserved.com                         Zdroj foto: Zara.com

Květiny, kůže a kostky

Pokud Vám výstřední móda není blízká, vklouzněte do půvabných šatů s květinovým motivem. Stylová letos budete, i když vsadíte na kostky, anebo na rafinovanou jednoduchost v podobě hnědých kožených minišatů.


Zdroj foto: Reserved.com                                       Zdroj foto: Zara.com                                 

A co odpovědět kolegům, až Vám budou lichotit, jak Vám to sluší? Nepovídejte jim o tom, že byste ráda ještě trochu zhubla (což je před Vánocemi nemístné), raději se usmějte a pošlete je pro sklenku sektu. Přejeme Vám skvělou zábavu!     

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.