Užijte si zimní dovolenou u moře


V chladných měsících si rádi užíváme sněhu a zimních radovánek. Jezdíme lyžovat, nosíme oblíbené kabáty a chumláme se do huňaté šály. Někdy nám ale sluníčko a teplo chybí natolik, že bychom se nejraději sebrali a jeli někam do teplých krajin. Kam se ale v zimě za sluníčkem vydat? No přeci do Egypta.

Proč Egypt v zimě?

Protože v letních měsících je v Egyptě opravdové horko, vyhledávají tuto oblast právě milovníci vyhřívání na ostrém slunci, anebo ti, kteří tráví většinu času ve vodě. V zimě je ale tato země opravdovým požitkem. Je teplo, ale není horko, moře je příjemné a navíc se nemusíte potýkat s hromadou turistů na každém rohu. Úžasnou dovolenou u moře si tedy můžete nadělit klidně i pod stromeček!

V zimě do teplíčka

Podmořský svět

Pokud jste v Egyptě ještě nikdy nebyli, určitě byste to měli napravit. Je tam totiž jedno z nejkrásnějších moří. Potápění a šnorchlování je pro Egypt typické a není divu. Když se ponoříte pod hladinu, ocitnete se náhle v úplně jiném světě. Jako Alenka v říši divů si prohlédnete barevné korály, nádherné podvodní rostliny, ryby a mořské živočichy všech barev. Celkem snadno a bez potápění do větších hloubek se vám dostane podívané, která vám na velmi dlouho zůstane v paměti.

Jako v jiném světě

Výhody a krásy Egypta

Kromě krásného moře si můžete v Egyptě užít jedny z nejkrásnějších hotelů za velmi nízké ceny. Ocitnete se v luxusních vstupních místnostech, jídelnách zdobených spoustami výborného jídla a ve většině hotelů se vám dostane služeb animačního týmu, který se postará o sportovní aktivity a zábavu.

Výlety jsou další věcí, o kterou rozhodně ochuzeni nebudete. Fakultativní výlety jsou v této zemi velmi bohaté a můžete se podívat například na epické pyramidy, vyjet si do pouště na čtyřkolkách, anebo navštívit některý z vodních parků.

Krásy Egypta

Jak vybrat svou dovolenou?

Ideálně tak, abyste měli přehled o ceně, službách a cestovní kanceláři, se kterou pojedete. Abyste měli srovnání s ostatními cestovními kancelářemi a také aby se vám dostalo velkého výběru. A kde se vám dostane všeho výše zmíněného? Na www.travelportal.cz, kde si přehledně a jednoduše vyberete dovolenou, kam jen budete chtít. Pokud jste se pro dovolené v zimě nenadchli, anebo raději vyrážíte za zimními radovánkami na hory, naplánujte si dovolenou na příští sezónu. Na travel portálu najdete spoustu destinací jako je Maroko, Španělsko, Itálie, Řecko či exotické Filipíny a další.

Tak hurá za sluníčkem. :)

Užijte si sluníčko i v zimních měsících

 

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.