Uvažujete o faceliftu? A co takhle tekutý lifting?


Pro dosažení výrazně mladšího vzhledu nemusíte podstupovat invazivní zákroky. Téměř zázraky dokáží i dermální výplně v rukách šikovného dermatologa.

Zároveň, zatímco v případě faceliftu se jedná o vypnutí obličeje jako takového, u dermálních výplní můžete věnovat každé části obličeje individuální péči.

Tekutý lifting, tj. aplikace dermálních výplní, je bezpečná, bezbolestná metoda omlazení bez skalpelu. Doba rekonvalescence zde trvá cca 7–10 dnů, po které postupně mizí mírné podlitiny, následně je výsledek „finální“.

O několik let mladší během několika desítek minut, bez skalpelu a dlouhé rekonvalescence

Zákrok trvá několik desítek minut, v případě potřeby je ošetřovaná oblast znecitlivěna lokální anestezií. K dosažení finálního stavu stačí zpravidla 1 ošetření. Efekt trvá 9–18 měsíců v závislosti na objemu a typu použité výplně. Klienti buď podstupují pravidelné doplnění výplní cca 9 měsíců po zákroku, či celé ošetření opakují v časovém intervalu 12–18 měsíců.

Cena tekutého liftingu se pohybuje od cca 14 000 Kč do cca 25 000 Kč v závislosti na množství použité látky. Zpravidla platí, že s přibývajícím věkem je pokožka méně elastická, přibývá množství převislé kůže a je tak třeba nutné aplikovat větší množství výplní, tj. cena je vyšší.

Ihned po zákroku můžete odejít domů, stopy po vpiších lze zakrýt make-upem. Podlitiny však zmizí zpravidla do 10 dnů po zákroku. Zároveň, na rozdíl od chirurgického faceliftu, v případě tekutého liftingu odpadá pocit napnuté kůže v době několika měsíců po zákroku.

Mladší vzhled v podání profesionálů z Brandeis Clinic

Více informací o tekutém liftingu v podání Brandeis Clinic – kliniky laserové a korektivní dermatologie působící na Praze 1 najdete na této stránce. V případě zájmu o konzultaci vhodnosti tohoto ošetření ve Vašem případě využijte formulář uvedené na výše zmíněné stránce. Samotný zákrok lze podstoupit již v rámci úvodní konzultace, tj. stačí Vám 1 návštěva kliniky.

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.