Trenýrky k Vánocům jsou opět in. Pokud zvolíte ty správné.


Pokud zvolíte ty správné trenýrky, Váš partner, táta i brácha bude mít radost.

Ponožky, svetry, šály, trenýrky, říkáte, že přesně tyhle dárky pánové pod stromečkem vyloženě nesnášejí? Nevíme sice, jak je tomu u ponožek a kousavých svetrů nebo šál, ale jedno víme jistě. Pokud zvolíte ty správné trenýrky, Váš partner, táta i brácha bude mít radost.  

Naučte muže milovat měkké dárky

Pánové, jak známo, rozlišují dárky na měkké a tvrdé. Ty tvrdé jsou podle nich super, ovšem ty měkké často ani nerozbalí, protože vědí, že se jedná o ponožky, trenýrky a další svršky nebo spodky ukryté v balicím papíru. Když ale vyberete ty správné trenýrky, garantujeme Vám, že pánové začnou měkké dárky milovat.

Značkové trenýrky potěší

Pánské trenýrky značek Calvin Klein, Diesel, Levis nebo Puma přinášejí záruku nejen vysokého komfortu, ale také stylu. Pokud vsadíte na značku Levis, doporučujeme koupit rovnou duopack, nejenže to vyjde levněji, ale jejich majitel si je hned zařadí mezi své oblíbené a bude je chtít pořád nosit. Diesel s Calvinem Kleinem samozřejmě nezůstávají pozadu a nabízejí dokonce triopack.

Vtipné trenýrky pobaví

Ježíšek samozřejmě nemusí být značkový, takže pokud si obdarovaný na značky příliš nepotrpí, můžete vsadit na kombinaci komfortu a vtipných motivů. Na některých trenýrkách jsou dokonce inspirativní návody na to, co si může jejich majitel představovat.

Pořiďte si je také

Závidíte mužským, že mají tak pohodlné spodní prádlo? Nezáviďte a pořiďte si ho také. Na www.trenyrkarna.cz najdete nejen pěkné a kvalitní pánské trenky podle nejnovějších trendů, ale také slušivé dámské trenýrky.

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.