Šperkovnice – to pravé místo pro vaše poklady


Asi v každé ženě je ukryt kousek princeznovského já. Ať je vám čerstvých osmnáct nebo přes padesát, ať chodíte v botách na podpatku, teniskách nebo crocsech. Každá z nás by měla mít místo, kde by se naše vnitřní princezna mohla projevit.

Jen málokterá žena si na sebe nevezme aspoň občas řetízek, náušnice nebo třeba náramek. Většina z nás nějaký šperk nasazuje denně. A každá žena potřebuje místo, kam své šperky ukládá. Kam může jenom ona, ostatní jen se svolením. Kde vždy bez problémů najde to, co potřebuje.

Chraňte své poklady
Možná máte na své šperky vyhrazený šuplík, možná používáte krabici od bot. Ideálním místem, kam své poklady ukrýt, je ale šperkovnice. Tento krásný drobný kus nábytku, který vypadá jak z domečku pro panenky, se bude skvěle vyjímat v ložnici nebo předsíni. Šperkovnice ušetří čas, který většinou ráno tak honíme, ale také chrání křehké kousky před ušpiněním a poškozením. Šperkovnice obsahují titěrné šuplíčky včetně zamykacích, na ty nejvzácnější poklady – ty nemusí být nejdražší, může to být třeba i kamínek z romantické dovolené nebo uschlá kytička, utržená dětskými prstíky a věnovaná s láskou mamince. Součástí šperkovnice bývají i háčky na korále nebo třeba speciální prostor na prstýnky. Nikdy by nemělo chybět zrcátko. Díky němu totiž může šperkovnice sloužit také namísto toaletního stolku, pokud na něj doma nemáte prostor.

Nábytek pro vaše romantické já
Na nábytek, který slouží výhradně ke zdůraznění ženské krásy, se soustředí e-shop Toaletni-stolky.cz. Ten nabízí českým a slovenským, ale také maďarským a rumunským zákaznicím právě šperkovnice, toaletní stolky či stojací zrcadla. Šest zásuvek, dvě boční schránky s háčky a zrcátko v sobě skrývá například bílá šperkovnice Paulette. Vnitřní prostor je potažen kůží se sametovým olemováním. Pokud máte raději tmavé dřevo, pak je pro Vás ideální šperkovnice Adelise. Díky menším rozměrům ji využijete i při cestování. Veškeré nabízené kousky jsou precizně zpracované s důrazem na detaily. O tom, že si za kvalitou svých produktů stojí, svědčí i prodloužená tříletá záruka. Kousek, který si snadno zamilujete a objednáte, vám dovezou až domů zdarma. Pokud by náhodou nesplňoval vaše očekávání, neváhejte kontaktovat zákaznický servis. Uvidíte, že vám tady vyjdou maximálně vstříc.

Jak snadno rozzářit tvář
V současné hektické době je těžké si najít chvilku pro sebe. Ale probrat občas své poklady a zavzpomínat, jaké milé chvíle jste s nimi strávila, prospěje vašemu obličeji skoro stejně dobře jako pleťová maska. Uvolněný a spokojený výraz, navíc podpořený zářícími šperky, je totiž nadevší kosmetiku.

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.