Sexuální pomůcky pomohou k dobrému sexu i v náročnějším životním období

05.09.2016 | Sex a vztahy

Spokojený sexuální život je jedním z velice důležitých pilířů pevného partnerského svazku.

Na začátku vztahu je to snadné, ale po pár letech anebo ve složitějších obdobích už je to horší. Naštěstí existují pomůcky, které mohou náš sexuální život výrazně vylepšit. Zejména ženy pod návalem každodenní péče o rodinu a domácnost často na sexuální život rezignují, případně ho berou jako splnění další domácí povinnosti. A to je škoda. Nejen, že se připravují o potěšení z příjemného sexu, navíc se vystavují nebezpečí, že jejich muž začne hledat vzrušení jinde. Je to smutné, ale bohužel velice časté. Naprostá většina mužů zkrátka pro to, aby se cítili psychicky v pohodě, pravidelný sex potřebují.

Zabijáci sexu

Náročným obdobím pro sexuální život páru je doba, kdy mají malé děti. Mužům na rozdíl od žen nečiní problém během vteřiny poté, co děti usnou, přepnout z role otce a živitele rodiny do role živočišného samce. Žena, unavená celodenním starostí o miminko, než dokáže vypnout myšlenky na mléko-přebalování-praní-úklid…, většinou usne. Pokud se tak děje pravidelně, na problém je zaděláno. Další potíže nastávají například v době, kdy je žena v přechodu a bojuje s hormonálními výkyvy. Potíže se ale nevyhýbají ani mužům. Jsou způsobené stárnutím, nemocí, leckdy i jen vyčerpáním a stresem z práce.

V kuchyni používáme myčky nádobí, v koupelně pračky, s autem jezdíme do myčky, proč se tolik zdráháme nechat si pomoci i v ložnici? Máme pocit, že jsou „hračky pro dospělé“ něčím, co do ložnice seriózních lidí nepatří? Je to zbytečný předsudek, vždyť tyto výrobky jsou nejen hračkami, ale mohou být i velice důležitými pomocníky v okamžiku, kdy sex nefunguje tak, jak má.

Diskrétní náhražka ženského klínu

Hádky v rodinách s malými dětmi jsou většinou velice časté. Kromě vyčerpání obou rodičů bývá na vině i mužská sexuální frustrace. Co s tím? Řešením může být umělá vagina. Jestliže se nad touto představou pohoršujete, zamyslete se, co je lepší – aby muž hledal útěchu u své asistentky, nebo měl v zamčeném šuplíku umělou vaginu? Nemusí být jen v reálném provedení, některé z nich jsou až designovými kousky, například u umělé vaginy Tenga – Pile by náhodného nálezce vůbec nenapadlo, o co se jedná.

erekcni krouzek 8ight

Kroužky na podporu erekce

V jiných rodinách naopak nebývá problém na straně ženy, ale muže. Ať už je nedostatečná erekce způsobená zdravotními, nebo psychickými problémy, vztah dvou lidí narušuje a trápí se oba. Jedním z nejjednodušších možností řešení jsou erekční kroužky. Ty zabraňují odtoku žilní krve z topořivých tělísek, čímž se erekce vylepší a zintenzivní. Na výběr jsou kroužky pružné nebo utahovací, dokonce i vibrační. Podle způsobu provedení se jejich cena pohybuje od necelé stokoruny až po více než tři tisíce korun. Opět se nemusíte bát, že budete mít doma „něco divného“. I erekční kroužky jsou vyráběné s důrazem nejen na funkčnost a zdravotní nezávadnost, ale i krásný design. Na vtipné erotické pomůcky se zaměřuje například výrobce Fun Factory. Její kroužek 8ight z kvalitního silikonu v černé nebo fialové barvě navíc dokáže nejen povzbudit mužskou erekci, ale zároveň dráždit ženský klitoris nebo anální otvor.

Kde nakupovat?

Jestliže se vám nechce chodit do erotického obchodu (i když je dnes najdete už i v obchodních centrech), řešením je pro vás nákup na internetu. E-shopů s nabídkou erotických doplňků je plno, vybírejte však jen ty, které na vás budou působit důvěryhodně a které nabízejí zboží od prověřených výrobců. V sex shopu De Luxe můžete vybírat ze široké nabídky luxusních erotických pomůcek za dostupné ceny. Dopravu máte u objednávek na 1 399 Kč zdarma anebo si zboží můžete osobně vyzvednout v Praze. Nebojte se zapojit erotické pomůcky do svého života, spokojený partnerský život za trochu neškodného experimentu určitě stojí.

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.