Řekněte to zlatem!

13.10.2014 | Krása a móda | Nákupy

Milujete svůj protějšek? Chcete patřičně vyjádřit svou náklonnost? Nebo dát najevo své mamince, sestře a ostatním blízkým, jak moc je máte rádi?

Řekněte to zlatem. Náušnicemi, přívěskem, kravatovou sponou nebo jiným krásným šperkem.   

Ty jsi moje zlato
Zlato není pouze uchovatelem hodnot, jehož funkce v poslední neklidné době roste, ale především prostředkem, jak vyjádřit své city. Ne náhodou říkáme těm, co je máme rádi: Ty jsi moje zlato. Pokud chcete říci totéž, nikoli slovy, ale cenným dárkem, vyberte některý z krásných zlatých šperků.

Pro milovaná ouška
Každá ouška milované ženy potěší párek zlatých náušnic. Abychom se však trefili jejich nositelce do vkusu, je třeba najít obchod s bohatou nabídkou klenotů. V internetovém klenotnictví s příznačným názvem Klenotnictvi-online.cz je opravdu z čeho vybírat. Jakpak by se jí asi líbily náušnice ze žlutého zlata poseté zirkony? Visací náušnice zdobené korálky? Nebo by dotyčná dala přednost perlám? V tom případě můžete koupit rovnou soupravu. Zlato a perly, to je nadčasová kombinace, která se nikdy neomrzí.

Zlaté náušnice

Prsten, víc než dárek z lásky
Pánové, kteří chtějí dámě svého srdce sdělit ještě více, než, že ji milují, si v klenotnictví online mohou samozřejmě vybrat ze široké nabídky prstýnků ze žlutého i bílého zlata. Jednoduchých i zdobených.

Zlaté prstýnky a přívěsky

Zlaté potěšení pro všechny
Že naopak hledáte vhodný zlatý dárek pro mužský protějšek? Udělejte mu radost luxusní kravatovou sponou ze zlata.
Univerzálním dárkem pro obě pohlaví jsou zlaté přívěsky s měsíčními znameními nebo v podobě písmenek. Můžete koupit buď samotný přívěsek, nebo k němu vybrat i řetízek na krk či zlatý náramek, nejlépe jednoduchý, aby zavěšený šperk mohl krásně vyniknout.

Pro naše zlatíčka
A čím potěšit děti? Postup je podobný jako u dospělých. Holčičkám můžete vybrat třeba něžné náušničky s kamínky, roztomilé motýlky nebo oblíbená srdíčka a chlapcům přívěsek s motivem, který je zaujme. Třeba s dravou šelmou.

Dětské zlaté náušničky

Potřebujete více inspirace? Pak určitě navštivte stránky www.klenotnictvi-online.cz, kde si určitě vyberete. Dopravné při objednávce nad 1000 Kč neplatíte, krabičku na šperk dostanete zdarma a ještě se můžete těšit na malý dárek. Kdo chce udělat radost svým blízkým, ten si přeci dárek zaslouží, nebo ne?

A ještě jedno zajímavé sdělení na závěr. Pokud se zúčastníte naší soutěže, můžete získat voucher na výběr zboží právě v obchodě klenotnictvi-online.cz. Přejeme Vám hodně štěstí!

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.