Redukce vrásek kolem očí - BELATHENA


Nová metoda BELATHENA se stará o redukci vrásek kolem očí a úst. Je možné využití pro těhotné a kojící ženy a o co se přesně jedná?


Redukce vrásek kolem očí a úst patří mezi nejčastější požadavky  v estetické medicíně. Krom injekcí botulotoxinu, výplní na bázi kyseliny hyaluronové, mikrojehličkování či nejrůznější přístrojové techniky má estetická medicína novinku! Polštářky BELATHENA, které efekt po prodělaném estetickém ošetření prohloubí a prodlouží, zároveň  ale také ale fungují jako účinná prevence vzniku vrásek! A to v pohodlí Vašeho domova! A pozor, mohou si je dopřát i těhotné a kojící !
BELATHENA polštářky mají na svém povrchu unikátní mikrojehličky z čisté hyaluronové kyseliny a jsou určeny pro domácí mezoterapii pleti v okolí očí a úst. Výhodou je, že hyaluronová kyselina je z části zesíťovaná, což prodlužuje výsledný estetický efekt.

Další výhodou je to, že množství hyaluronové kyseliny v BELATHENA polštářcích je vysoké. Jeden polštářek (určený např. na koutek jednoho oka) obsahuje 35 miligramů hyaluronové kyseliny, což je opravdu hodně.

Polštářky BELATHENA s hyaluronovou kyselinou může používat každá žena (i muž) v pohodlí svého domova. Aplikace je nebolestivá, polštářky se přiloží na pokožku a jemně se přitisknou. Tvar mikrojehliček umožňuje průnik hyaluronové kyseliny do hlubších vrstev pokožky a tím zajišťuje vysoký stupeň hydratace.

Polštářky  se aplikují 1x týdně. Je potřeba je na pokožce ponechat po dobu minimálně 5 hodin (ideálně přes noc), aby se hyaluronová kyselina z mikrojehliček úplně vstřebala.
Jedno balení BELATHENA obsahuje 4 páry polštářků a vystačí Vám tak na 4 týdny (1 měsíc) ošetření.

Opakovaným používáním BELATHENA polštářků dochází k redukci jemných vrásek či k prevenci jejich vzniku. Po prodělaném estetickém ošetření botulotoxinem, výplněmi na bázi kyseliny hyaluronové, apod. můžete také očekávat prohloubení a prodloužení účinku! Nejlepších výsledků dosáhnete, pokud budete tuto měsíční kůru opakovat alespoň 2x do roka.

BELATHENA polštářky prokazatelně zvyšují hydrataci a tonus pleti a tím podporují naše snažení o redukci jemných vrásek. Jejich cena se pohybuje kolem 3.000,-Kč za měsíční kůru.

„Z osobní zkušenosti mohu potvrdit, že výsledný efekt stojí zato. Přínos je nejen v redukci vrásek, polštářky lze také využít v rámci „estetické přípravy“ před důležitým společenským setkáním. Polštářky také dokáží omezit tzv. „únavové vrásky“, které se většinou objevují právě po celodenním vypětí“, vysvětluje MUDr. Milena Vojtíšková s AURUM AESTHETIC CLINIC.

Nutno upozornit na jednu praktickou zkušenost: bezprostředně po sundání polštářků z pokožky (nejčastěji ráno) bývá pokožka mírně „nabobtnalá“, což je důsledek intenzivní hydratace způsobené vysokým množstvím hyaluronové kyseliny v polštářcích. Do 24 hodin dojde ke vstřebání vysokého množství podané hyaluronové kyseliny do hlubších vrstev a pokožka tak zůstane hydratovaná a přirozeně vypnutá. Proto si aplikaci polštářků naplánujte 1 až 2 dny před důležitou událostí.

Jedná se o účinnou domácí péči  po estetickém zákroku, která prodlouží a prohloubí účinek  po aplikaci botulotoxinu, výplních či po ošetření přístrojovou technikou. Nejen pro mladší ženy (i muže) pak také funguje jako účinná prevence vrásek. Pro vytížené lidi pak jako rychlý efektivní způsob jak pomoci své pleti před důležitou životní událostí. Je to také jedno z mála ošetření, které si mohou dopřát i těhotné a kojící ženy.

Další informace vám poskytneme v AURUM AESTHETIC CLINIC na. Info@aurumaesthetic.cz nebo na telefonu: 606 029 250

 

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.