Ray Ban - Sluneční brýle s leskem Holloywoodu


Sluneční brýle Ray Ban, které proslavil Hollywood s nadčasovým designem, získávají stále větší popularitu u nás. Jaké vlastně jsou a jak koupit originál za výhodnou cenu?

Když se hvězda zablýskla…  Debut Ray Ban
Ray Ban je po generace nesporným světovým leadrem ve výrobě slunečních a dioptrických brýlí. Sluneční brýle Ray Ban debutovaly v roce 1937 s modelem Letec pro piloty amerického letectva.
Pokud nejste závislí na módních výstřelcích a dáváte přednost nadčasovému designu a osobitosti, sluneční brýle Ray Ban si zamilujete. 

 

Ray Ban a celebrity
Sluneční brýle Ray Ban
najdete ve výbavě většiny světových celebrit. Jen malou ochutnávkou můžeme jmenovat Julii Roberts, Toma Cruise nebo Brada Pitta. Kouzlu Ray Ban slunečních brýlí podlehla také Beyonce, Sarah Jessica Parker, Kristin Stewart (Stmívání). Z mužských hvězd showbyznysu ještě jmenujme Jaka Gyllenhaala či Zaca Efrona.  Velkým fanouškem Ray Banek byl Michael Jackson. Ve své sbírce měl desítky modelů.

Poznámka Atraktivní.cz: Nejen v běžném životě zdobí Ray Ban celebrity. Vzpomínáte na elegantní brýle na obličeji okouzlující Audrey Hepburn ve slavné Snídani u Tyffaniho? Nebo na super brýle Mužů v černém (Man In Black)? Ano, byly to RayBan.

 

Kde sehnat pravé sluneční brýle Ray Ban?
Sluneční brýle Ray Ban seženete poměrně snadno i u nás. Ovšem je dobré dát si pozor, zda pořídíte certifikovaný originál.  Na výběr máte v podstatě dvě možnosti: nákup v internetovém obchodě, nebo nákup ve vybraných kamenných optikách. Obě varianty mají svá pro i proti. Na internetu pořídíte sluneční brýle Ray Ban za rozhodně příjemnější ceny, ovšem nemůžete si je vyzkoušet. Ideální variantou je proto nákup v internetovém obchodě se zázemím kamenné pobočky, kde si vybrané modely vyzkoušíte.

Pořiďte si stejné sluneční brýle Ray Ban  jako nosí celebrity za dostupnou cenu!

TIP ATRAKTIVNI.CZ: Doporučujeme Vám nákup slunečních brýlí Ray Ban na Kup-cocky.cz. Obchod má zázemí dvou precizně vybavených optik v Brně.   Při výběru Vám bude asistovat stylista, který Vám pomůže vybrat nejvhodnější brýle, které zvýrazní Vaši osobnost i s ohledem na barevnou typologii. Pokud by se Vám žádné z brýlí nelíbili, můžete vybírat přímo na stránkách výrobce. Certifikát k brýlím je samozřejmostí.

 

Chraňte své oči před slunečními paprsky a dejte i Vy přednost kvalitním brýlím, které Vám vydrží dlouhá léta. S těmi od Ray Ban nemůžete udělat chybu. Moderní tvary brýlí prostě sluší každému obličeji.  Přesvědčte se sami a vyberte si vlastní sluneční brýle RayBan

www.kup-cocky.cz

Přečtěte si také:

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.