Prodlužování vlasů Extendmagic – žádejte originál!

10.04.2014 | Krása a móda | Vlasy

Přinášíme Vám několik cenných rad, jak poznat originál.

Na základě vašich ohlasů na Extendmagic  jsme se rozhodli znovu oslovit firmu Dokonalé vlasy, která je výhradním dovozcem a jediným oficiálním školitelem této techniky prodlužování a zahušťování vlasů.

O Extendmagic bylo napsáno již mnoho, ale odkud skutečně pochází?
Přístroj Extendmagic byl vynalezen v roce 2003 profesorem Národní Univerzity v Seoulu, panem Dr. Myunem W. Lee. Na trh byl přístroj uveden v roce 2005. Extendmagic je patentovaný přístroj umožňující nano spoje. Extendmagic zahuštění vlasů je určeno pro všechny typy vlasů, pro poškozené vlasy a pro klienty trpící částečnou alopecií (ztrátou vlasů). S jedním přístrojem je tak možné uspokojit poptávku 99% klientů požadujících jak zahuštění vlasů, tak i klasické prodloužení. Jedinečnost Extendmagic spočívá v malých a pružných spojích, které nepoškozují vlasy zákazníka.

Certifikát Dokonalevlasy.cz

V roce 2009 naše firma uvedla na český a slovenský trh tento unikátní přístroj a techniku. Jako jediní vlastníme certifikát přímo od výrobce, který nás opravňuje techniku Extendmagic školit a zaučovat další školitele.

Výhradní dovozce Extendmagic

V roce 2010 jsme měli čest se osobně setkat s Dr. M. W. Lee a dodnes jsme v neustálém spojení. Setkání s ním pro nás bylo velkým přínosem. Není tajemstvím, že paní Jana Skarabellová je Dr. Myunem W. Lee označována jako jedna z nejlepších stylistů světa aplikující techniku Extendmagic, zejména v zahušťování velmi prořídlých vlasů. Naše práce jsou mimo jiné uveřejněny i v katalogu výrobce.

Extendmagic

Jak se pozná originál přístroj Extendmagic?
Od roku 2010 se přístroj vyrábí pouze v tomto balení (na obrázku výše). Jako výhradní dovozci garantujeme záruční a pozáruční servis pouze zákazníkům, kteří přístroj zakoupili u nás nebo prostřednictvím našich obchodních partnerů. Jsme vlastníky prohlášení o shodě podle zákona č.22/1997Sb. a certifikátu, že výrobek je schválen pro provoz a prodej v ČR a dalších zemích EU. Bez těchto dokladů není možné přístroj prodávat ani s ním pracovat. Kopírování certifikátů bez našeho souhlasu je trestné. Přístroj je určen pro profesionální použití a výše zmíněné doklady předkládáte případným kontrolním úřadům. Kupujete-li přístroj u jiného prodejce, můžete si v naší firmě dopředu ověřit, zda kupujete skutečně originál, včetně potřebných dokladů. Prodejci, kteří chtějí přístroj nabízet svým zákazníkům nás mohou kontaktovat na info@dokonalevlasy.cz.

Samozřejmostí je také prodej náhradních adaptérů, tape cartrige a zpracování vlasových pramenů se zakončením na spoj extendmagic.

www.dokonalevlasy.cz
dokonale vlasy logo

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.