Obchod, kde je vše české a přírodní


Kdo používá přírodní kosmetiku, zjistil, že ne vše, co se za ni vydává, jí skutečně je.

Proto vznikl obchod, kde složení studovat nemusíte. Zboží je tu prověřeno a certifikováno, aby bylo zaručeno 100 % přírodní složení, a navíc je české výroby.

Přírodní kosmetika pro celé tělo
Skutečně přírodní kosmetika všeho druhu už naštěstí existuje: přírodní deodoranty, laky na nehty, gely na holení, laky na vlasy, zubní pasty, ... Čemu všemu se tyto přípravky vyhýbají? Synteticky získaným parfémům, ropným látkám typu minerálních olejů, parafínu nebo vazelíně, syntetickým konzervačním látkám a barvivům či vybraným tenzidům (například sodiumlauryl sulfátu, zkráceně SLES).

Internetový obchod www.ceska-biokosmetika.cz pečlivě vybírá, jaké zboží bude nabízet. Najdete tu osvědčené značky Nobilis Tilia, Saloos nebo Cannaderm, i zatím méně známé, ale o nic míň kvalitní značky jako třeba Cosm'etika, Naturfyt bio či SynCare. Kosmetické produkty doplňují i přírodní léčiva – mezi nejoblíbenější mezi zákazníky patří například Havlíkův přírodní zázrak, hojivá mastička v praktickém balení, které je ideální nejen na cesty.

Certifikát dává jistotu
Certifikát CPK znamená certifikovaná přírodní kosmetika a mohou ho získat kosmetické přípravky, při jejichž výrobě byly použity čisté přírodní suroviny pocházející z ekologického zemědělství nebo sběru ve volné přírodě, vždy s ohledem na ochranu životního prostředí. Tyto produkty neobsahují kromě výše zmíněných složek ani živočišné složky jako třeba zvířecí kolagen nebo glycerin (kromě včelího vosku a alkoholů ovčí vlny), suroviny vyrobené pomocí geneticky modifikovaných organismů a chemické UV filtry.

CPK bio je pak ještě o stupeň vyšší, jakási forma nadstavby CPK. Tato kosmetika musí splnit nejen podmínky pro získání označení CPK, ale ještě navíc musí v konečné hmotnosti produktu obsahovat minimálně 20% podíl biosložek pocházejících z kontrolovaného ekologického zemědělství nebo kontrolovaného sběru v přísně vymezených lokalitách.

Přírodní BB krém
Ne každá žena preferující přírodní kosmetiku odmítá líčení. Naštěstí i do oblasti dekorativní kosmetiky už pronikly ekologické a etické produkty. Mezi ně patří BB krém se stříbrem a jojobovým olejem značky Cosm'etika, který je spojením denního krému a make-upu v jeden lehký balzám barevně sjednocující pokožku, krycí i její mírné nedostatky.

Bio peeling
Která žena nemiluje čokoládu? A která by nechtěla mít jemnou pokožku? Tyto dvě tužby se spojily v Bio tělovém čokoládovém peelingu od Saloosu, který zvláčňuje pokožku a funguje i proti celulitidě. A navíc báječně voní...

Ošetřovat pleť i líčit se už jde bez kompromisů. Ekologická certifikovaná přírodní kosmetika z České republiky je volbou pro všechny, komu není lhostejné, jaké látky dopřává svému tělu, ani jak výroba kosmetiky či doprava zboží z opačného konce světa zatěžuje přírodu.

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.