Nová řada Collection de Grasse inspirovaná láskou k Provence

03.05.2013 | Krása a móda

Toužíte po nevšedním parfému, který stylově doplní Vaši image? Vyberte si z rozkvetlé palety vůní La Collection de Grasse.

Hravá a smyslná: jasmín s bergamotem 
Hřejivě tajemný bergamot a pronikavě svěží jasmín vytváří kombinaci, které nikdo neodolá. Pokud jste hravá a smyslná, tato vůně zdůrazní Vaši osobnost a dokonale tak doplní Vaši image.    



Podmanivě tajemná: magnólie a ostružina
  
Kdo by to byl řekl, že esenciální olej z magnólie kvetoucí na Dálném Východě může vytvořit tak neobyčejně podmanivou symbiózu právě s divokou ostružinou. Kombinace něžnosti a divokosti vždy měla něco do sebe.     



Stvořena pro potěšení: vanilka a narcis

Když se spolu setkají vanilka z Madagaskaru a narcis z jižní Francie, vznikne neobyčejně něžná vůně plná radosti s nádechem Orientu. Černý rybíz a bergamot dodává parfému na osobitosti.   



Nezapomenutelně svěží: zelený čaj a pomeranč 
Spojení japonského zeleného čaje a hořkého pomeranče z Tuniska Vás příjemně osvěží nejen v letním parnu. Na povrchu klidná vůně s hlubokými ovocnými tóny byla vytvořena pro ženy i pro muže.



Vyberte si tu svou

Vyberte si vůni, která nejvíce zalahodí Vašim smyslům. Kromě parfému se můžete nechat hýčkat také tělovým mlékem, sprchovým gelem a parfémovaným mýdlem. Novou řadu La Collection de Grasse najdete v síti prodejen L´Occitane. Přivítejte novou sezónu novou vůní!

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.