Nejenom obličej, ale i ruce a nohy potřebují každodenní péči


Jestliže máte mladistvě a zdravě vypadající pleť, rázem vás to omlazuje o několik let.

A nejde jen o obličej, důležitá je pleť po celém těle. Nejvíce péče potřebuje namáhaná pokožka rukou a nohou. Přesně pro ty se hodí krém s obsahem urey. Pokožka rukou bývá namáhaná vlivy venkovního prostředí, v létě je zpravidla nechráněná před slunečními paprsky (kdo z nás se maže ochranným krémem například cestou do práce?), v dalších ročních obdobích zase trpí třeba mrazem nebo výkyvy teplot, kdy střídáme pobyt ve vyhřátých místnostech s pobytem venku. Domácí a kancelářská práce pokožce také neprospívá. Ať už pracujeme s chemickými přípravky, vodou, papíry, penězi nebo máme po většinu pracovní doby na rukou gumové rukavice, to vše se na stavu pokožky negativně projevuje. Kůže na nohou si také neodpočine po celý rok – v létě přirozeně zhrubne, chodíme-li naboso, v zimě ji nesvědčí, například pokud se v práci nepřezouváme a celé dny trávíme v teple kanceláře v kozačkách. Proto je tak důležité se o takto namáhanou pokožku pravidelně a správně starat.

Na potíže s pokožkou vyzrajete pomocí urey

Ideální péčí o pokožku nejen rukou a nohou poskytují krémy s obsahem urey. Urea, karbamid, česky močovina – látka, která je pro pleť naprosto přirozená a působí na ni doslova blahodárně. Karbamid má silné hydratační schopnosti, protože dokáže navázat a udržet vodu. Odstraňuje odumřelé kožní buňky, čímž pokožka zjemní. Dokonce omezuje růst bakterií, čímž předchází kožním zdravotním potížím. Snadno proniká do pokožky. Moderní technologie výroby karbamidu zaručuje jeho nejpřírodnější formu, avšak bez použití tekutin lidského těla.

penovy krem Glatte

Pěnový krém Glatte něžně pečuje o pokožku

Na trhu naleznete mnoho krémů obsahujících karbamid. Aby však přípravek přinesl požadovaný efekt, je třeba, aby množství této látky bylo dostatečné. Řešení, které cílí přímo na konkrétní potíže, má značka Glatte. Ta vyrábí tři druhy krémů, s 5%, 10% a 15% obsahem karbamidu. Krém Glatte má příjemnou pěnivou konzistenci, která je k pokožce měkká a něžná a lehce se vstřebává. Krém je nemastný a nezanechává stopy. Po jeho aplikaci pocítíte na pokožce osvěžující pocit. Neobsahuje žádné parabeny, umělá barviva nebo aromata. Je zcela bez zápachu.

Krém Glatte Body 5% se skvěle hodí na každodenní ošetření suché pokožky rukou či nohou, ale lze jej samozřejmě aplikovat po celém těle. Ošetřujte krémem své ruce každý den, například po mytí nádobí nebo po úklidu, vaše ruce pak nebudou vůbec hrubé. Berte si ho s sebou vždy, když jdete do bazénu. Po koupání ošetřete celé tělo krémem Glatte Body 5%, abyste tak zklidnili pokožku podrážděnou od chlorované vody. Velice vhodný je také na ošetření pokožky po depilaci anebo po opalování či lázeňských procedurách, zkrátka vždy, když pokožce hrozí vysušení. Glatte Body 5% není lékem, takže se dá bez obav kombinovat s užívanými léky. Přesto však pomáhá, a to nejen odstraňovat příznaky suché kůže, ale hlavně řešit jejich příčinu.

Krém Glatte Daily 10% oceníte zejména, pokud trpíte kožními potížemi, jako je například lupénka, atopický ekzém, anebo kožními projevy spojenými s diabetem. Všude tam, kde je kůže nadměrně vysušená, pomůže aplikace tohoto krému dvakrát denně.

Na rychlé řešení akutních problémů, jako jsou například mozoly, se hodí nejsilnější krém řady Glatte, Glatte Extra Strong 15%. Je velice rychlou a účinnou pomocí při suché kůži se sklonem k prasklinám. Obvyklá doba, kdy se pokožka za pomoci krému Glatte zcela zregeneruje, je 14 dní.

logo Glatte

Krémy Glatte jsou k dostání ve většině lékáren na objednání do druhého dne. Anebo využijte možnosti pohodlného objednání v internetové lékárně.

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.