Letní těstovinové recepty podle blogerek


Blogerky vařily s těstovinami Adriana. Inspirujte se jejich nejlepšími recepty.

V létě jsou těstoviny velmi oblíbenou potravinou. Kromě lehkých italských jídel se z nich dají připravit skvělé těstovinové saláty nebo i sladká jídla. Kdo jiný si lépe poradí s vymýšlením kreativních a originálních receptů, než právě blogerky, které se kreativitou živí.

Těstoviny Adriana jsou jedněmi z nejoblíbenějších nejen u food blogerek. Jsou totiž ze 100% semoliny, tedy kvalitní mouky, která zaručuje, že se těstoviny nerozvaří a po vychladnutí nelepí. 

V rámci výzvy s těstovinami Adriana na portálu Blogerky.cz vzniklo několik úžasných receptů. My vám představujeme ty nejlepší z nich.

Těstoviny Funghetto s krevetami podle Na skok v kuchyni

Těstoviny Funghetto s krevetami

Tento úžasný recept vám připomene dovolenou v přímořských oblastech, provoní váš domov exotickou a lahodnou vůní a přinese vám skvělý gurmánský zážitek. Milovníci mořských plodů musí tento recept stoprocentně vyzkoušet. Těstoviny Adriana Funghetto v kombinaci s krevetami totiž chutnají opravdu báječně.

Recept najdete ZDE.

Těstoviny s chřestem podle OK-MAKE UP

Těstoviny s chřestem

Chřest je velmi oblíbenou potravinou právě v teplých letních měsících. Chutná báječně a obsahuje spoustu vitamínů a výživných látek. Tento velmi rychlý a snadný recept potěší skvělou kombinací chutí s minimální námahou při přípravě. Blogerka zvolila do receptu těstoviny Adriana Eliché. 

Recept najdete ZDE.

Letní těstoviny podle Recipe for 30s

Letní těstoviny s mandarinkami

Máte rádi netradiční kombinace? Potom vás nadchnou letní těstoviny s mandarinkami. Tohle lehké jídlo s výraznou chutí se hodí na oběd i večeři. Sladké mandarinky dodají nádech exotiky, rukola a pepř lehce zaštípe na jazyku. V tomto receptu hraje doslova orchestr zajímavých chutí. Blogerka použila těstoviny Funghetto, které jsou od Adriany její nejoblíbenější.

Recept najdete ZDE.

A které z těstovin Adriana máte nejraději vy? :)

 

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.