Lázně Mšené nabízejí programy nejen pro dámy


Cítíte se unavená, neupravená, vytrácí se Vám sebevědomí a máte pocit, že nic nezvládáte? Pak je ten nejvyšší čas, abyste zajela načerpat nové síly, a přibrala přitom ne na váze, ale na kráse.

Vyzkoušejte některý z programů Wellness and Beauty, který nabízejí Lázně Mšené, a užijte si skvělou relaxaci od hlavy až k patě.    

Buďte zdravá a krásná 
Požadavky na moderní ženu jsou neúprosné. Měla by být stále krásná, vypadat mladě, být skvělou partnerkou, a přitom dokonale zvládat svůj profesní život, péči o domácnost a děti. Není divu, že člověka tento kolotoč jednoho dne vyčerpá. Pak ale není na místě vzdychat v cukrárně nad dortem, ale raději udělat něco pro své zdraví a krásu. Naprosto ideální a čím dál vyhledávanější formu relaxace představují víkendové či týdenní lázeňské pobyty, kde si nejen skvěle odpočinete, ale také zkrášlíte svůj zevnějšek. Hitem číslo jedna mezi ženami, které jsou manažerkami svého vlastního života, se staly wellness pobyty. Mezi oblíbené cíle patří Lázně Mšené, které nabízejí širokou nabídku wellness pobytů a procedur.       

        

Wellness and Beauty
Zajímá Vás, jakými relaxačními a zkrášlujícími procedurami se můžete nechat hýčkat v Lázních Mšené? Pokud jde o masáže, snad každé ženě udělá dobře manuální lymfodrenáž, která pomáhá účinně bojovat nejen s pomerančovým strašákem jménem celulitida, ale také proti otokům a žilní nedostatečnosti. Celulitidě udělá čáru přes rozpočet také slupovací tělová maska z mořského bahna, stejně jako anticelulitidní ozónová masáž. K vytahování škodlivin z těla je rovněž ideální medová masáž. Vířivá lázeň Vám také udělá dobře. Tělový peeling z Mrtvého moře Vaše tělo krásně vyhladí. Vychutnat si zde můžete některé z tradičních masáží, jako je thajská nebo čínská tlaková masáž. V lázeňském wellnessu nechybí ani sauna, solárium, posilovna a kosmetické či manikérské služby. Milé dámy, ať už si vyberete libovolný z týdenních či jen víkendových pobytů, vězte, že se domů vrátíte jako znovuzrozená. Krásná a plná energie, z čehož se budete těšit nejen Vy, ale i Vaše rodina. Nechte se tedy rozmazlovat bez výčitek. Plně si to zasloužíte.  

   

Naše relaxační tipy
Využijte mimořádně výhodné cenové nabídky programů, jako je například Mšenský bylinný víkend, anebo vinný týden pro ženy. Pánové si mohou vychutnat pivní týden pro muže. A nezapomeňte také své drahé a blízké, kterým můžete darovat pohodu a relaxaci právě v Lázních Mšené. Stačí jen vybrat to pravé z nabídky lázeňských pobytů či balíčků procedur na www.msene.cz.

www.msene.cz

Přečtěte si také:

Navštivte také: Vlasová kosmetika, Módní trendy

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.