Labioplastika prohloubí Váš sexuální prožitek

30.01.2013 | Estetická chirurgie

Také si dokážete naplno užít milování pouze tehdy, když se sama sobě líbíte a připadáte si sexy? Současná estetická medicína dokáže dovést k dokonalosti takřka všechny části našeho těla, včetně těch nejintimnějších partií. Labioplastika nejenže zvýší Vaše sebevědomí, ale také může zintenzivnit Váš sexuální prožitek.

Nebojte se a nestyďte se
Všechny dobře víme, že náš vzhled, naše sebevědomí a míra spokojenosti s naším milostným životem jsou tři spojité nádoby. Jinými slovy intenzita našeho sexuálního prožitku závisí na tom, do jaké míry jsme spokojeni se svým tělem. U nás, žen, to platí dvojnásob. Většina z nás si milování dokáže naplno užít pouze, když si připadáme štíhlé, jsme dokonale upravené a neshledáváme na sobě žádné závažné nedostatky. Že jste na sobě jeden závažný a velmi intimní nedostatek našla, ale stydíte se ho řešit? Anebo Vám schází odvaha? Milé dámy, nebojte se a nestyďte se. Labioplastika neboli úprava malých stydkých pysků nejenže zvýší Vaše sebevědomí, ale také zintenzivní Váš sexuální prožitek.               

Jak se labioplastika provádí 
Labioplastika se v poslední době řadí mezi velmi žádané estetické operace. Jedná se o úpravu zevních pohlavních orgánů, nejčastěji o zmenšení malých stydkých pysků a obnažení klitorisu. Zákrok, který trvá přibližně 1 hodinu, se provádí v celkové nebo lokální anestezii. A to s ohledem na minimální intervenci do erotogenní oblasti. V pooperačním období je omezení minimální a k běžnému životu se můžete vrátit po několika dnech od operace. Vstřebatelné stehy do 3 týdnů samy vypadnou a po měsíci se můžete vrátit k plnohodnotnému sexuálnímu životu.

Užívejte si sex naplno
Zárukou Vaší spokojenosti je samozřejmě absolvování výkonu pod vedením zkušeného plastického chirurga. Tým odborníků Plastické chirurgie Chrudim Plasticare s.r.o. má s labioplastikou mnohaleté zkušenosti a mnoho žen mu vděčí za hlubší milostný prožitek. Také si chcete užít své milování naplno? Objednejte se ještě dnes, buď telefonicky, anebo osobně k ambulantnímu vyšetření. Potřebné kontakty najdete na www.plastickachirurgie.info.
 

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.