Jeden kufr stačí, když máte variabilní šaty!


„Jen kdyby ten kufr nebyl tak malý! Kéž by se vše vešlo do jednoho kufru!“

Vzdychá spousta z nás, když se snažíme vecpat do svého zavazadla polovinu šatní skříně, protože nikdy přesně nevíme, jaké svršky budeme na naší dovolené potřebovat. Že tohle důvěrně znáte? A také nakonec většinu oblečení ani nevybalíte, anebo Vám naopak to nejdůležitější chybí? Buďte letos rafinovaná a pořiďte si variabilní šaty!

Vládkyně sedmi moří
Ano, tento úchvatný kousek elegantního oděvu, ze kterého vykouzlíte nespočet modelů, zabere minimum místa a umožní Vám být každý den jiná! Je libo model na pláž? Na noční promenádu nebo na luxusní večeři? Ležérní, svůdný či decentní vzhled? Měňte svůj vzhled dle libosti! Existuje nekonečně mnoho možností, jak variabilní šaty královny sedmi moří využít. Pamatujete si na Lucii, postrach ulice? Nechte se unášet svými sny jako ona. Je léto, čas snění . . . hodí se šaty, které Vás na požádání změní . . . Variabilní šaty se těší velké oblibě mnoha zahraničních i českých celebrit.

Vládkyně sedmi moří

Náš tip: Na dovolené použijte místo pásku barevný šátek.

Všechny barvy Karibiku
Milujete odstíny modré? Vyberte si šaty v barvách Karibského moře! Stejně jako šaty Vládkyně sedmi moří je také tento model neobyčejně variabilní a inspirovaný náladou slunného Mexika. Díky zajímavému střihu budete hvězdou večera i sluncem dne. Ke změně oděvu stačí jen pár malých úprav.

Cosmopolitan blue

Že se na dovolenou k moři letos bohužel nechystáte? Osvěžte si ležérním a přesto sexy rafinovaným modelem Cosmopolitan Blue parné dny ve městě! Tyto šaty z Flamingoparku si oblíbila i zastánkyně zdravého životního stylu a majitelka vitariánských restaurací Secret of Raw, Eva Kavková, která je doporučuje jak do městského shonu, tak na pohodové posezení s kamarádkami. Vždyť cílem hlavní designérky, provozující pobočku Flamingoparku eco-chic butik Alfonsina y el mar v karibském Tulumu, bylo přinést do městského nejen pražského života směs chutí, vůní a nálad sluncem prosyceného Mexika a škálu odstínů Karibiku.

Šaty na mnoho způsobů
Z módní kolekce Lady Chic si vyberou i dámy, které preferují délku nad kolena. Také tyrkysově modré, béžové a další krásné šaty lze nosit na několik způsobů. Více inspirace, jak být krásná, svůdná a šik, můžete načerpat v galerii butiku flamingopark.cz, který pro letošní léto připravil kolekci vzdušných šatů, kalhot a topů z přírodních splývavých materiálů jemných viskóz a bavlny. Lichotivé minimalistické střihy vkusně doplňují drobné detaily, sklady a řasení.

Šaty na mnoho způsobů

Skutečný dotyk Mexika
A protože detailů není nikdy dost, designérky Flamingoparku obohatily své modely také o limitovanou kolekci nádherných šperků Mexican Touch, díky nimž můžete ozvláštnit svůj vzhled. Například náramky se dají nosit nejen klasicky na zápěstí, ale také na horní části paže . . .
Šperky můžete obdivovat nejen online, ale také v kamenném obchodě Bohemart na adrese Karoliny Světlé 9 v Praze 1.

Skutečný dotyk Mexika

Užívejte si léto!
Užívejte si prázdninovou atmosféru, ať už jste kdekoli, a pokud jedete na dovolenou k moři, nezapomeňte si přibalit do kufru variabilní šaty! Budete připravena na každou příležitost a ve Vašem zavazadle zbude ještě spousta místa na suvenýry! Pokud se obléknete ve Flamingoparku, může Vás navíc u srdce hřát příjemný pocit, že veškeré produkty jsou výsledkem spolupráce s lokálními designéry na bázi fairtrade, neškodí životnímu prostředí, ani životu zvířat nebo lidí.

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.