Jak poskládat stylový outfit, ve kterém zazáříte? Stačí se držet následujících kroků


Sledujete módní trendy, nebo si jen čas od času ráda přečtete, co se nosí?

Pak vás jistě zaujme tento článek, který zaměříme na trendy outfit v hlavní roli se spodním prádlem. Podprsenky a kalhotky totiž dokážou ovlivnit víc, než si myslíte.

V hlavní roli podprsenka
Začněte topem. V tomto okamžiku je velmi důležitá podprsenka, která vám dokáže vykouzlit svůdný výstřih. Ovšem letos jsou trendy průhledné blůzky a halenky, pod kterými prosvítá spodní prádlo. Zde však platí několik pravidel. U bílé nebo světlé blůzky si neberte tmavou či barevnou podprsenku. Ideální je bílá, krémová nebo tělová. To však platí i naopak. Pod černou nepatří bílá ani světlá. Dbejte na to, aby u hodně přiléhavého materiálu měla podprsenka hladké košíčky, které nebudou dělat nehezké hrboly. U volnějšího topu můžete vsadit také na krajkové spodní prádlo. Ovšem zde platí, že čím decentnější, tím lepší.

Pokud se budete těchto pravidel držet, budete mít dokonalý outfit, ve kterém vám žádný muž neodolá.

Hluboký výstřih a rafinovaně čouhající podprsenka
Toto je další možnost, jak dát na obdiv spodní prádlo a přitom jít ruku v ruce s aktuálními módními trendy. Ale pozor. Zde je velice snadné šlápnout vedle. V žádném případě nesmí koukat půlka košíčku nebo ramínka od podprsenky. Ovšem takový lem krajky, to je zcela něco jiného. V tomto případě jsou skvělé véčkové výstřihy, v nichž jakoby ledabyle vyčuhuje kousíček krajky. Opět je vhodné, aby to působilo decentně a nikterak prvoplánovaně.

Kalhotky pod oblečením
Dámské kalhotky mají v našem šatníku velmi důležité místo. I když nejsou vidět, dokážou náš outfit hodně ovlivnit. A to kladně i záporně. Pod přiléhavé šaty, sukně a kalhoty volte bezešvé kalhotky, které jsou maximálně diskrétní. Kalhotky, které vykukují pod oblečením, zejména z kalhot, nepůsobí nikterak pěkně. Ani když se jedná o drahé a kvalitní dámské kalhotky. Dbejte na to, abyste se v nich cítily příjemně a pohodlně. Na druhou stranu, pokud je vidět pouze lem krajkových kalhotek, může to vypadat i velice pěkně a rafinovaně. Podobně jako u podprsenky. Ideální je, pokud z ní vyčuhuje pouze krajka.

Čemu se vyhnout?
Pamatujte si, že méně je v tomto případě více. Není dobré ukazovat spodní prádlo více, než je nutné. Velmi nevkusné je, když vám při ohnutí nebo sjedou kalhoty a jsou vidět prakticky celé kalhotky. Tohle si ohlídejte za pomoci pásku. A hlavně, pokud je vidět krásné a kvalitní prádlo, je to stále menší trapas, než u

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.