Jak na dokonale husté vlasy? Pomocí správných postupů


Mít krásné, zdravé a husté vlasy je snem každé ženy. Pochopitelně i vaším. Jak toho docílit? Pomůžeme vám. První krok je jasný. Stojí se snahou eliminovat problémy.

Pokud vám vlasy padají a jsou řídké, je třeba zakročit. Pokud jde o krátkodobou a rychlou pomoc, zkuste ověřený zahušťovač vlasů. Jde o sprej, kterým obnovíte jejich hustotu a můžete ihned vyrazit do společnosti.

Pokud jde o řešení dlouhodobé, doporučujeme:

• Vlasové aktivátory

• Kofeinové šampony

• Kvalitní stravu

I vlasy potřebují vyživovat

Nejenom, že dodáte vitamíny a minerály do svého těla. Je třeba je dostat i do vašich vlasů. Ideálně tak, aby se skrz ně, stejně jako skrz pokožku hlavy dostaly tam, kam se dostat mají. Jak na to a co vám může pomoci? Jednoduchá pomoc. Pomůže maska na vlasy, kterou pravidelně aplikujte, podle návodu. Uvidíte, že stačí několik aplikací a vaše vlasy nejenom výrazně zesílí. Budou také působit zdravějším a hustším dojmem. Navíc i tento postup podpoří jejich samotný rychlejší a také lepší růst. Bez správné péče to nepůjde

Co je to správná péče o vlasy?

Vše začíná tím, že si je budete správně umývat. K tomu bude potřeba kvalitní šampon, stejně jako nezapomínejte ani na kondicionér. Roli hraje ale i technika mytí, stejně jako nelze opomíjet ani sušení a rizika spojená s vystavením vlasů vysokým teplotám. To vše ovlivňuje jak jejich zdraví, tak to ovlivňuje také jejich hustotu. Dejte si na to dobrý pozor.

Změňte místa, kde se pohybujete

Bazény s chlorovanou vodou, přímé sluneční světlo, prach, ale i nadměrná vlhkost nebo vítr. To vše jsou místa, která vašim vlasům a jejich kráse rozhodně nepřispívají. Právě naopak. Pokud už do nich musíte, zdržujte se v nich jenom co nejkratší dobu a snažte se zde své vlasy chránit. I to se podepíše na jejich kráse, hustotě a celkovém objemu. Zkuste na pár týdnů a uvidíte sama.

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.