Hříšně krásné podprsenky? Tady jsou!

03.12.2012 | Dámská móda

Ta pravá podprsenka pozvedne nejen vaše přednosti, ale i sebevědomí. Vydejte se na lov těch nejhezčích podprsenek pro menší i velká ňadra!

Jediný kousek prádla dokáže vytvarovat vaše tělo tak, že vypadá svůdně nejen v krásných šatech, ale i bez nich. Vůbec přitom nezáleží, jakou velikost nosíte. Drobnější dámy mohou kouzlit s podprsenkami push-up, ty s větším poprsím zabodují rafinovaností.

Malá prsa? Velké možnosti!
Lépe se s nimi sportuje, vypadají krásně v šatech bez ramínek a pozornost okolí poutají jen tehdy, když jim to dovolíte. Menší ňadra mají své výhody a rozhodně vám nezabrání být sexy. Oblečte je do krásné push-up podprsenky, která je hezky zdůrazní, zpevní a vytvoří dokonalý dekolt. Velké množství takovýchto kouzelnic vytváří návrháři značky Kinga. Ukažte své přednosti v něžné krajce a saténu, divokém leopardím vzoru, hravých puntících nebo minimalistické bílé!



Úplné divy umí i tzv. polokorzety, tedy podprsenky s širším spodním okrajem. Kromě toho, že vytvarují poprsí, zkorigují také křivky okolo něj. Pomohou zdůraznit pas a eliminují faldíky na zádech. Budete v něm smyslně ženská a zároveň trochu tajemná.

Zaostřeno na plnější tvary
Velká ňadra sice potřebují mnohem větší oporu, ale zato působí neskutečně žensky. Dejte jim s dobrou podprsenkou ten správný tvar a uvidíte, že obdiv vašeho okolí a vaše sebevědomí raketově stoupne. Na podprsenky, které vás podrží za každé situace, se specializují například značky Gorsenia, Gaia, Ava nebo Kostar. O tom, že podprsenky nadměrných velikostí mohou vypadat i velmi decentně, vás přesvědčí široká škála prádla s krajkou, saténem, elegantním zdobením nebo v jednoduchém hladkém provedení. Žádné obdařené dámě nesmí v šatníku chybět dobře tvarovaná vyztužená podprsenka.



Jak je to s výraznými vzory? Dnes se ani s nadměrným poprsím nemusíte bát extravagance. Střihy a materiály velkých podprsenek jsou natolik propracované, že vypadají dobře i v odvážnějším designu.

Zavítejte do ráje podprsenek za Evou a Adamem!
Pro nejlepší kousky nemusíte chodit daleko. Vlastně nemusíte chodit nikam. Stačí jen v pohodlí domova prohlédnout nabídku Ráje prádla a nechat si poradit od Evy, jaké rozměry přesně zvolit. V nabídce jsou podprsenky až do velikosti M!
Při výběru barev se řiďte svým šatníkem a vkusem. Žádné ženě v prádelníku nesmí chybět jemné tělové barvy, ani černá a bílá klasika, zároveň si udělejte radost i veselejšími či odvážnými kousky.



Obavy, že vám podprsenka nesedne, rychle vyvrátí Adam, který dohlíží na bezproblémovou a rychlou výměnu zboží. Té pravé podprsenky se tak dočkáte během několika dní. Stačí jen vybrat!
Nechte se oslnit obrovskou nabídkou podprsenek se slevou až 40 % na www.rajpradla.cz.
 

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.