Dopřejte si v práci relax v podobě šálku kvalitní kávy

30.05.2018 | Bydlení | Gastronomie | Nákupy

Chodíte do práce od pondělí do pátku. Od začátku týdne až po poslední hodinku na jeho konci odvádíte ty nejlepší výkony. Jste zahlceni prací, neustále musíte být někomu po ruce a šéf vám toho na bedra nakládá tolik, že si občas začínáte připadat jako robot. Jenže i přesto, že všechno zpravidla zvládnete na výbornou, jste stále jen člověk. A ten si prostě potřebuje oddechnout!

I v práci máte právo na to, abyste mohli na chvilku vypnout. Někdy stačí i pouhá čtvrt hodinka, kdy si dovolíte myslet na něco jiného a po zbytek pracovního dne vás to nabije nevídanou energií, že všechno zvládnete levou zadní. Tak proč si v práci nedopřát relax v podobě šálku kvalitní kávy, která díky své chuti i vůni roztančí všechny vaše chuťové pohárky?!

Káva v práci ještě nikdy nechutnala lépe!

Jak chutná vaše káva v práci? Má tu správnou chuť? Krásně voní? Nebo je to spíše obarvená voda, na kterou vlastně ani nemáte chuť, ale pijete ji tak nějak z povinnosti? Pokud smutně přikyvujete hlavou, že v zaměstnání nemáte možnost dopřát si skutečně lahodnou kávu, pak máme řešení, jak tuto situaci snadno změnit!

Líbilo by se vám zajít si třeba během polední pauzy na šálek kafe, který by vás dokonale probudil, rozmazlil vaše chuťové buňky a do vašich žil vliv novou sílu? V tom případě se obraťte na Nápojovou ambulanci, která je tu od toho, aby vás provedla celým procesem od výběru správného kávovaru až po jeho používání i případný servis.

Užívejte si služby od A do Z!

Nápojová ambulance se zaměřuje nejen na kávovary do kanceláří, ale jejich cílem je poskytnout veškeré služby doslova od A do Z. V jejich sortimentu mimo jiné exceluje i káva fair trade a bio, káva Löfbergs zrnková nebo i v kapslích, takže určitě je z čeho vybírat.

Díky Nápojové ambulanci si můžete vychutnávat kvalitní kávu a kompletní servis. Pomohou vám nejen s výběrem toho správného kávovaru, který bude vaší firmě nebo společnosti nejvíce vyhovovat, ale provede i zaškolení, jak správně s přístrojem zacházet. Kávovar do vaší firmy doveze, zprovozní a vysvětlí, jak s ním pracovat.

Jak to funguje?

Zaujala vás představa, že si budete moci kdykoli vychutnat kvalitní kávu? Chcete vědět více, jak funguje komplexní služba Nápojové ambulance? Máte dvě možnosti, jak pro svou společnost získat profesionální kávovar, který vám i vašim kolegům či zaměstnancům zajistí tu nejlahodnější kávu.

Kávovar si můžete zakoupit, okamžitě se tak stane vaším majetkem. Za pevnou cenu tak získáte kvalitního společníka, se kterým bude každá přestávka na kávu prostě pohádka. Druhou možností je pronájem kávovaru, kdy si ještě můžete vybrat, jestli zvolíte formu s poplatkem nebo bez poplatku. Chcete-li vědět více, neváhejte se spojit s Nápojovou ambulancí.

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.