Denim:
nadčasový materiál pro sexy i romantickou sukni


Džínovina nebo-li denim je velmi starým materiálem. Jeho velkou výhodou je skutečnost, že prakticky nevychází z módy.

Vsadíte-li na něj, neprohloupíte. Jde o stále atraktivní látku, která nabízí bezpočet variací. Může tvořit volnočasové oděvy, ale dá se vzít už i do společnosti.

Každá módní vlna pracuje s denimem
Kombinace s kůží, cvočky, výšivkami, barevnými nášivkami a výšivkami, prostřihem. Knoflíky, ozdoby, batika, barvení. Kdybychom zde měli vyjmenovávat všechny způsoby, jakými se džínovina dá oživit a ozvláštnit, výčet by tvořil pořádně dlouhý seznam. V zásadě každá módní vlna od dob vzniku džínoviny přinesla něco nového, respektive dokázala si přizpůsobit džínovinu svým požadavkům. Neodvrhla ji, naopak se z ní snažila vytěžit maximum.

Tisíce proměn s jedinou látkou
Pro ženy je džínovina také maximálně inspirativní, pokud chtějí vypadat šik, a to vy, dámy, určitě chcete. Existuje tolik stylů džínoviny, že si v něm každá z vás jistě najde ten svůj. Dáváte přednost klasické tmavě modré eleganci? Není problém. Nebo chcete trochu pozlobit a být za rebelku? Pak se bude hodit třeba vyšisování, umělé dosažení obnošeného vzhledu, prostřihy, díry. Romantičky sáhnou po květinové výšivce. S džínovinou můžete zažít tisíce proměn, to se vám sotva u nějakého materiálu podaří.

Sukně zvýrazní ženskost
Ženskost zdůrazňují denimové sukně, jaké nabízí esprit-shop. Najdete zde spousty sukní pro každou ženu. Milujete upnuté krátké sukně, které dokonale obepnou váš pěkný zadeček a oblé boky? Samozřejmě je k dispozici. K bavlně se zde přidává strečový materiál, aby opravdu dobře obepnula a sukně vypadala skutečně sexy. Možná ale máte raději pohodlnější volnou sukni áčkového střihu. Nebo jste něžná romantička vysazená na vrstvenou sukni s volány? I tu si můžete vybrat.

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.