Dámské jeans a rifle, které Vám padnou

28.11.2011 | Dámská móda

Potřebujete nové dámské jeans nebo rifle? Vyberte si z rozmanité nabídky riflí, džínsů a doplňků, které jsou dokonalým spojením nezaměnitelného amerického stylu a české kvality.

Stylová džínová móda
Není divu, že se denim stal evergreenem módního průmyslu. Džínová móda je neobyčejně stylová a pohodlná. Že už Vaše džíny nebo rifle moc stylové nejsou? Vyberte si nové od kvalitního českého výrobce, který navazuje na tradici značky Pace Jeans. Jeans shop www.jeans-rifle.cz nabízí dámské jeans mnoha střihů. Mírně pružný materiál (98% bavlny a 2% elastanu) se příjemně přizpůsobí Vašemu tělu.

 

Více než jen dámské jeans
Rovné džíny, bokovky, anebo dámské džíny se zvony skvěle doplní vesty, košile a bundy. Pokud si potrpíte na džínové sukně, můžete si vybrat z několika délek. Pace Jeans samozřejmě pamatuje také na pány, kteří si rovněž mohou vybrat z bohaté nabídky džínové módy.             

 

Obnovte svůj denimový šatník  
Vyberte si své dámské jeans, rifle, vesty, sukně a další kousky do Vašeho denimového šatníku na www.jeans-rifle.cz. Vsaďte na jedinečnou kvalitu jeans shopu, který patří mezi poslední české výrobce džínové módy. Pokud nevíte, který střih kalhot Vám nejlépe padne, navštivte kamennou prodejnu v Plzni,  kde Vám ochotně pomohou s výběrem. 

www.jeans-rifle.cz

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.