Co si zaručeně vzít s sebou na párty?


Večírky, oslavy, párty… Jedinečná příležitost vytáhnout ze šatníku odvážnější kousky, výrazně se nalíčit a nasadit boty na vysokém podpatku. Během večera se ale může přihodit hned několik nepříjemností, které dokáží věci pěkně zkomplikovat. Co bychom si neměly zapomenout přibalit do kabelky?

Proradný silon

Silonky dokáží z vybledlých nohou udělat opálené, zakryjí mnohé nedokonalosti a většinou i krásně stahují. Černé nám dodávají šmrnc a působí velmi elegantně. Jediný problém je, že nás dokáží nepěkně zradit. Ten pocit, když se zvednete z dřevěné židle a cítíte ten nepříjemný tah, jak se očko zadrhlo za sedadlo, je opravdu k nezaplacení. Ještě lepší chvíle přijde, když se na dámách podíváte do zrcadla a zezadu máte na stehně díru velkou jako tenisák. Mít v kabelce náhradní punčochy je proto velmi dobrý tah.

Ach ty boty

Asi nejběžnějším ničitelem zábavy jsou boty. Podpatky jsou krásné, dodávají nám sebevědomí, přidají výšku, nutí nás k ladné chůzi. Bolest, kterou občas přináší, už ale moc příjemná nebývá. Otlačená bříška a rozedřené puchýře rovná se utrpení. „Pro krásu se musí trpět“ řeknete si a za hodinu to vezmete zpět a boty jdou dolů, elegance do háje. Dámy, mám pro vás radu nad zlato. Party feet od Scholl mě zachránily už nesčetněkrát, ochránily mou hrdost a donutily mě milovat podpatky. Tyto gelové polovložky si dáte pod bříška a můžete se vsadit, že překvapíte samy sebe, jak dlouho v botách bezbolestně vydržíte.

Druhou nejčastější patálií jsou puchýře na patě. Lodičky je dokáží vytvořit za velmi krátkou dobu, nohy se pak ale léčí velmi dlouho. Jestli teď čekáte, že vám poradím náplasti, jste na omylu. No řekněte, už někomu vydržela náplast opravdu tam, kde měla, když jste celý večer na nohách? Mně tedy ne. Vložte si do paty gelovou vložku. Gelová ochrana paty Heel shield od Scholl se nalepí do místa, kde se vaše pata dře o botu. Zamezí tak tření a navíc je krásně měkoučká.

Podstatné maličkosti

Během večera vás mohou zachránit (ne)podstatné maličkosti. Pojďme si vyjmenovat některé z nich.

Papírové kapesníčky – Pro většinu z nás naprostá samozřejmost. Asi nemusím vysvětlovat, k čemu všemu mohou posloužit. :)

Vlhčené ubrousky – Pro ty „šikovnější“ z nás, jako jsem třeba já, jsou také samozřejmostí. Kam jdu já, jdou i ubrousky. Pokud máte také často dort na kalhotách, chlebíček na topu, či víno na botě, nebudete litovat, že jste je přihodily do kabelky.

Spínací špendlík – Teď si možná klepete na čelo a říkáte si, kdo tohle píše. Pravdou ale je, že spínací špendlík v kabelce mě zachránil při utrženém uchu od tašky, upadlém knoflíčku od halenky, rozjetému zipu na kalhotách, dírce ve švu a tak dále. Doporučuji mít s sebou jeden větší a jeden menší. A jaké věci první pomoci si berete na párty vy? :)

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.