Buďte stále mladá a krásná – dopřejte si to nejlepší


Znáte ženu, která by si nepřála být stále mladá a krásná? Možná bychom našli výjimku. Pokud jí nejste, jistě oceníte naše tipy na suroviny, které potřebujete do receptu na věčné mládí a krásu. Jedná se o čisté produkty přírodní kosmetiky vyrobené výhradně z certifikovaných surovin.

Obličejový olej – STOP stárnutí

Víte, že suchá pleť rychleji stárne? Nenechte svou pleť trpět a dopřejte jí potřebnou péči. Multiregenerační obličejový olej vyrobený ze směsi olejů brutnáku, pupalky, andské růže, jojoby a pšeničných klíčků obohacený o důležité vitamíny působí preventivně proti vzniku vrásek, dodává pleti svěží mladistvý vzhled, který jí dokáže i navrátit. Regeneračním olejem na obličej s příjemnou vůní jasmínu můžete ošetřit každý typ pleti. Díky vysokého obsahu nenasycených mastných kyselin navíc dokáže pomoci vyřešit kožní problémy, jako jsou projevy atopického ekzému nebo akné.

Hýčkejte své ruce

Při péči o své tělo nesmíme zapomínat ani na ruce, které jsou snad nejvíce namáhanou částí našeho těla. Speciálně vyvinutý multivitaminový preparát Sheaderm TK Karel Hadek jim poskytne tu nejlepší péči. Co v sobě ukrývá? Jojobový a včelí vosk, rostlinné extrakty z třezalky, oliv, éterické oleje z levandule, čajovníku, vitamíny a mnoho dalších látek pro blaho Vašich rukou. Absence minerálních a syntetických olejů maximalizuje jeho schopnost proniknutí do pokožky. Díky tomu je tento balzám na ruce excelentním nosičem výše uvedených účinných složek. Preparát Sheaderm TH se osvědčil nejen při regenerativním ošetřování rukou, ale také jiných partií těla, postižených suchou až vysušenou pokožkou, atopickým ekzémem, nebo neurodermatitidou, a proto je často doporučován kožními lékaři. K tomu, abyste se přesvědčila o jeho jedinečných účincích, si můžete objednat pouze malé testovací balení.

Mandarinková koupel pro dobrou náladu

Dalším složkou receptu na mladistvou krásu je umění relaxovat. Pokud potřebujete načerpat energii po náročném dni, a milujete vůni citrusových plodů, dopřejte si osvěžující mandarinkovou koupel, která povzbudí nejen Vaše smysly, ale i látkovou výměnu. Stačí vana plná vody a pár kapek mandarinkového oleje. Díky své schopnosti povzbudit metabolismus dokáže tento olej při dlouhodobém použití zlepšovat i stav celulitidy. A co bude zajímat maminky hyperaktivních dětí, je, že mandarinková koupel dokáže jejich malé raubíře zklidnit.

Aromaterapie – naučte se relaxovat

Jestliže se chcete posunout v umění relaxovat ještě dále, obohaťte svůj život o kouzlo aromaterapie. Pořiďte si aromalampu a naplňte ji vůní, která bude lahodit Vašim čichovým buňkám. Velké oblibě se těší citronová růže nebo svěží vůně eukalyptu, která má blahodárné účinky nejen na duši, ale také na tělo. Eukalyptus Koala se stane Vaším pomocníkem při nemocech z nachlazení, protože zpříjemňuje dýchání, usnadňuje vykašlávání, a dokonce i snižuje horečku.

Všechny složky do receptu na zdraví a krásu najdete na www.prirodni.cz. Buďte stále mladá a krásná a dopřejte si to nejlepší – od hlavy až k patě.

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.