Barevné punčochy pro unavené nohy


Vyhlášený světový výrobce zdravotních kompresivních punčoch, německá společnost medi, přidala své řadě mediven®elegance nový rozměr: módní barvy.

V deseti základních odstínech a šesti nových, trendových, si nepochybně vybere každá žena. Může sáhnout po žluté značce Luna, vínové Aurora, zelenkavé Flora, fialkové Venus, temně zelené Diana či čokoládové Terra.

mediven® elegance 6 nových trendových barev (k dispozici od 8. 9. 2014 do 21. 8. 2015)

mediven® elegance Standard Colours 2014/2015

Díky velice jemné, transparentní pletenině se punčochy mediven elegance ničím neliší od běžných silonek. Ovšem oproti nim jsou navíc účinnou zbraní proti chronické žilní nedostatečnosti od prvního stádia až po žilní bércové vředy, jsou vhodné k nošení jako prevence křečových žil během těhotenství, po operaci křečových žil, při povrchové tromboflebitidě a varikoflebitidě, stejně jako při primární a sekundární varikóze.

Barevné punčochy jsou nejen trendy.

Punčochy mediven elegance jsou k dispozici jako lýtkové, stehenní, punčochové kalhoty a těhotenské punčochy. Díky nové technologii vlákna se snadno navlékají a svlékají. Jsou měkké a elastické, méně tlačí na chodidlo a poskytují prstům větší volnost. Nová technika pletení zvýšila odolnost v klínku rozkroku, malé a nenápadné zesílení v oblasti paty je odolné i při extrémním namáhání při každodenním nošení. A opravdu umějí zahnat únavu a pocit těžkých nohou, ba dokonce snižují pocení! Může za to vylepšená přidaná hodnota Clima-Comfort.

Více na www.maxis-medica.cz/mediven-elegance.

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.