Trápí Vás celulitida? Pořiďte si legíny proti celulitidě!


Milé dámy, jak dobře víme, boj s celulitidou není vůbec snadný. Abychom Vám v tomto boji pomohli, přinášíme tip, jak s tímto ošklivým pomerančovým strašákem pořádně zatočit!

Zdravě žít nestačí 
Celulitida neboli pomerančová kůže patří mezi velké strašáky takřka všech bytostí něžného pohlaví. Vždyť tato civilizační nemoc v současné době postihuje více než osmdesát procent žen! Je sice pravda, že baculky trpí celulitidou mnohem častěji, bohužel se tento kosmetický problém (který může přerůst v problém zdravotní) týká také těch, které jsou velmi štíhlé. Rozvoj celulitidy totiž nepodporuje pouze nadváha, ale i proces stárnutí, stres, nedostatek pohybu, nedodržování pitného režimu, špatné stravní návyky, hormonální antikoncepce a do značné míry genetické dispozice. Jak vidíte, některé z uvedených rizikových faktorů lze ovlivnit jen do určité míry, jiné v podstatě vůbec. Co tedy s tím? Zkušenosti ukazují, že nestačí pouze zdravě jíst, hodně pít a pravidelně se hýbat. Pokud toužíte po krásném těle bez nevzhledných dolíčků a hrbolků, musíte dělat ještě něco navíc. Odborníci doporučují absolvovat v rámci péče o tělo lymfatické masáže, případně lipomasáže, doplněné aplikací krémů, my však známe ještě jeden fígl. Nošení speciálních legín proti celulitidě!



Legíny proti celulitidě 
Speciální legíny proti celulitidě jsme objevili na stránkách internetového obchodu www.sanacell.cz. Legíny Sanacell kromě toho, že představují velmi účinné preventivní řešení, jsou spolehlivým pomocníkem žen ve všech stádiích celulitidy. Pomáhají redukovat již první viditelné projevy pomerančové kůže, zajišťují aktivní lymfo-drenážní a odtučňovací mikromasáž a modelují všechny rizikové partie, tedy stehna, hýždě a břicho. Účinek nošení tohoto oblečení je patrný již po 4 týdnech. 

 

Tajemství legín Sanacell tajemství spočívá v samotném materiálu. Jsou utkány z hebkých vodivých přízí, do kterých se při výrobě přidávají kovová vlákna prvků, jako je uhlík, měď a stříbro známé svými antibakteriálními účinky. Díky použité technologii se tyto výrobky vyznačují značnou lehkostí, trvanlivostí, ohebností a cenovou dostupností. 

Pro krásu nemusíte trpět! 
Mezi další neocenitelné výhody legín Sanacell patří skutečnost, že jsou velmi příjemné na dotyk. A to je velmi dobrá zpráva, milé dámy! Protože trápit se celé dny v kousavých punčocháčích, to by nás asi příliš netěšilo. Pro krásu se naštěstí nemusí vždy trpět! Pokud budete nosit legíny Sanacell, nebudete jim muset přizpůsobovat ani Váš styl oblékání. Ani pod moderním a velmi přiléhavým oblečením totiž nejsou vidět. Díky tomu je můžete nosit při běžných aktivitách po celý den, noční spánek nevyjímaje! 

Komplikovaná není ani údržba. Legíny lze prát podobně jako ostatní části oděvu podobného charakteru, jako jsou například punčocháče s lycrou nebo spodní prádlo. 



Vyberte si ty své! 
Při nákupu si můžete vybrat celkem z pěti vkusných modelů, Dafne, Diana, Athena, Minerva a Venere. Všechny mají bílou barvu. Legíny Dafne jsou dlouhé kalhoty s nízkým pasem určené pro celkové tvarování postavy. Nadkolenní kalhoty s nízkým pasem Diana působí na oblast hýždí a stehen. Nadkolenní model Athena s vysokým pasem působí jak na hýždě a stehna, tak i na břicho. Řadu uzavírají dva podkolenní modely, Minerva a Venere. První ze jmenovaných s nízkým, druhá s vysokým pasem. Záleží tedy jen na Vás, který typ legín Vám bude nejvíce sympatický, a který maximálně uplatníte ve svém šatníku. 

Jakmile kliknete na produkt, zobrazí se Vám veškeré informace o detailu produktu včetně tabulky s velikostmi a ceny. Naše rada proti celulitidě tedy zní: Na nic nečekejte a navštivte internetový obchod www.sanacell.cz! Kromě možnosti pohodlného nákupu jistě oceníte možnost využití poradny, kde Vám odpoví na všechny dotazy týkající se těchto jedinečných legín a celulitidy!

www.sanacell.cz

Přečtěte si také:

Navštivte také: Dekorativní kosmetika, Módní trendy

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.