Hloubkové čištění pleti už není otrava

13.07.2015 | Jak být krásná | Pleť

Také už jste vyzkoušeli všemožné peelingy, masky, pleťová mýdla, čistící vody a vaše černé tečky nad Vámi stále vítězí? Já jsem dostala možnost vyzkoušet pro mě něco zcela nového a byla jsem velmi příjemně překvapena.

S pletí bojuji již od základní školy, prošla jsem několika fázemi od mastné pleti, přes vysušenou T zónu až ke střídavé, snad podle nálady. Na tenhle test jsem se proto velmi těšila a byla zvědavá, zda přinese kýžené ovoce, anebo to bude jen další zabraný kus místa v mojí už tak dost malé koupelně.

Když jsem rozbalila čistící sadu Reveal od Remingtonu, na první pohled mě nadchl design. Čistě bílá v kombinaci s mentolovou zelenou, která je ve třpytivém provedení. To je pro někoho, kdo si potrpí na detaily opravdu vítané. Navíc stylová lesklá taštička na ukládání nebo na cesty vypadá skvěle a hodí se do každé koupelny.

Sada obsahuje také nabíječku a tři nástavce. Normální a sensitivní kartáček, které krásně napění, jsou jemné a velmi příjemné na pohmat. Dále masážní nástavec, který jsem si zamilovala hned, jak jsem ho vyzkoušela.

Sada Reveal Remington

Jak jsem postupovala?

Nejprve jsem si stáhla vlasy do culíku, a pak navlhčila obličej. Jako první jsem vyzkoušela normální kartáček, na který jsem použila obličejový mycí gel. Dítě, které se ve mně občas skrývá, zajásalo, protože po zapnutí jsem zjistila, že strojek svítí, aby označil jednu ze tří rychlostí, kterou zrovna používáte.

Objela jsem kartáčkem celý obličej, abych se dostala i na místečka, která většinou rukama vynecháte, jako například záhyby u nosu, kraje obličeje a hranu obličeje, kde se často zapomíná na odličování a čištění. Poté jsem opláchla obličej i kartáček a vyměnila za masážní nástavec, na který jsem použila peeling. Musím říct, že v momentě, kdy se dotkl mého obličeje, si mě v kombinaci s peelingem totálně získal. S tímto nástavcem jsem se zaměřila především na místa, kde mě trápí černé tečky.

Hloubkové čištění s peelingem

Po opláchnutí jsem navlhčila jemný kartáček a už jen vodou pročistila obličej v poslední fázi. Poté jsem použila svůj denní krém, aby pokožka nebyla po proceduře příliš vysušená. Rozdíl byl evidentní ihned. Pleť byla naprosto hlaďoučká a při každodenním použití se mi stále zlepšuje.

Je ovšem důležité dbát na používání správné kosmetiky, protože ne každý peeling nebo gel se může aplikovat denně. Má zkušenost s Revealem je rozhodně uspokojivá a své místo v koupelně si každopádně zaslouží, takže pokud váháte, už nemusíte. Pořídit si ho můžete například zde. Pokud se o něm chcete dozvědět více stačí se podívat přímo na stránky značky Remington.

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.