Estetická medicína se neomezuje jen na chirurgické zákroky


Myslíte si, že estetická medicína se omezuje pouze na operativní léčbu? Samozřejmě, že zákroky, jako je zvětšení prsů nebo operace očních víček, zde mají své nezastupitelné místo, ale například celkového omlazení pleti lze dosáhnout také neoperativní cestou.

Krásná a mladistvá pokožka bez operace
Blahodárné účinky ovocných kyselin na pleť jsou známé již několik desetiletí. Americkému výrobci kosmetických produktů NeoStrata se však díky novým technologiím podařilo, dovést tyto poznatky k dokonalosti a využít nejen kyseliny glykolové, ale i další generace ovocných kyselin (jako je například glukonolakton nebo kyselina laktobionová) k vytvoření zcela unikátních přípravků, které dokážou s naší pletí učiněné zázraky, a to bez nutnosti operativního zákroku. Při pravidelném používání kosmetických přípravků Neostrata dochází k celkovému omlazení pokožky bez operace.
 

Objevte moc ovocných kyselin
Právě jedinečná kombinace ovocných kyselin obsažená v přípravcích NeoStrata pleť vysoce hydratuje, zmenšuje její póry a odstraňuje odumřelé buňky na povrchu kůže i jemné vrásky. Díky tomu je pleť lépe prokrvená, vyhlazená a krásně hebká, barevně sjednocená a na první pohled září zdravím. Další předností těchto přípravků je absence parfemace a barviv, stejně jako fakt, že nebyly testovány na zvířatech. Dermatologické testy jsou samozřejmostí.

Jemné vyhlazení pleti
Další možnost, jak docílit krásné mladé pokožky bez chirurgie, představuje použití přípravků pro jemné vyhlazení, tzv. softlining. Jedná se o injekční aplikaci omlazujících přípravků, které aplikuje lékař. Nová řada produktů Juvéderm® ULTRA zaměřená na vyhlazení a zjemnění ošetřovaných částí obličeje přináší okamžité, přirozené a trvalé výsledky.
 

Prsní implantáty navržené pro Vás 
Krásná plná ňadra jsou odvěkým synonymem ženské krásy. Není tedy divu, že zvětšení prsů neboli augmentace v současnosti patří mezi nejžádanější zákroky v oblasti estetické chirurgie. Ovšem klíčem k žádoucímu výsledku je výběr vhodného implantátu. Z tohoto důvodu nabízí společnost Allergan možnost volby z více než 500 různých možností prsních implantátů. Široký rozsah kolekce prsních implantátů Natrelle umožňuje individuální řešení pro každou ženu. Vybrat si můžete nejen z několika typů silikonových gelů, ale také profilů a objemu prsů.
 

Pro Váš dokonalý vzhled 
Krásný vzhled je základem zdravého ženského sebevědomí, které je alfou i omegou našeho spokojeného života. Pokud tedy nejste spokojená se svým vzhledem, svěřte se do péče nejnovějších kosmetických přípravků a moderních metod estetické chirurgie. Více o možnostech zářivé a hladké pokožky bez vrásek a dokonalého poprsí najdete na www.neomed.cz. Také kráse se musí někdy pomoci.

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.