Ondřej Soukup lítá jenom kolem muzikálu!

15.02.2010 | Revue

Manželé Ondřej Soukup (58) s Gábinou Osvaldovou (56) dokončují muzikál Robin Hood, který bude mít premiéru 1. září v Divadle Kalich.

Zároveň připravují castingovou show pro Primu, ve které budou hledat adepty na hlavní role Robina a Mariany.

"Gábina je se svou prací dál než já. Ale nejdříve musí být scénář, pak muzika," svěřuje se Ondřej Soukup, který, jak se zdá, nemá ani čas být Gábině nevěrný. Je totiž přímo přikován ke klavíru.
"Ani nemám čas lítat ve svém letadle. Pořád jsem zavřený u piana a stále skládám. Od listopadu jenom pracuji. Ale přiznávám, že jsem na pár dní prchnul na hory," prozrazuje Soukup.

Ondřej je členem poroty, která společně s diváky vybere představitele hlavních rolí v televizních pořadech Robin Hood - Cesta ke slávě. Ale má už jasnou představu, kdo by mohl být Robinem Hoodem.
"Chtěl bych Vaška Noida Bártu. On je totiž velmi zajímavý typ a velice šikovný kluk," tvrdí Ondřej. Nálepku, že je úspěšný jen díky Lucii Bílé, získal Noid podle Soukupa neprávem.
"Když Noid žil s Luckou, všichni to brali tak, že Lucka ho protlačuje. Ale to nebyla pravda. On je sice nedotčen profesním vzděláním, ale je to výrazný talent. Spolupracoval jsem s ním už v Elixíru života a v muzikálu Láska je láska," zdůrazňuje Soukup.

Takže se zdá, že už známe první obsazení titulní role Robina Hooda. Kdo bude Noida alternovat, není ještě jasné. Přispějí k tomu i svým hlasováním diváci televize Prima.
"Ale můj velký favorit je Noid. Je to typ atraktivního zabijáka. Je prostě dobrej," uzavírá Soukup. 

Zdroj, foto: Korzo

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.